Varför Har Jesus Fördröjt Sin Återkomst?

Tidigare har länderna vänt om och sökt HERREN och vandrat i gudsfruktan. De har låtit Guds ord finnas i skolorna och kyrkor har fått stöd från staten. Länderna har varit välsignade och under Guds beskydd. 
Nu är det inte längre så. Land efter land förkastar Herrens ord, och säger: ”Vi behöver inte Gud längre.” Det är en farlig väg att gå för ett land, för då tar Gud bort sitt beskydd över det landet. Nu händer mycket ont i vår värld och vi ser fruktansvärda saker ske runt om i världen. Naturkatastrofer, tsunamis, tornados, massdöd av fåglar, fiskar och djur, Torka, översvämningar och mycket annat. 
Varför? För att vår nation inte längre är en kristen nation. Landet har blivit given i fiendens hand. Det har varit en lång process och inget som har skett plötsligt. Sverige och andra länder har gång på gång fått varningar och har fått ordet predikat för sig, men nu har Sverige gått över en gräns. 
Det är inget signifikant för Sverige. Det gäller alla så kallade kristna länder. De har övergett sin Guds undervisning och föraktat och förkastat Herrens ord, kastat Ordet i smutsen. 
Där är församlingen skyldig, där är vi kristna skyldiga. Vi har inte stått upp i Herren Jesu namn, och predikat evangeliet i sanning och rättfärdighet. Vi har inte vandrat inför honom och sökt honom. Vi har sökt vårt eget och vandrat inför människor, sökt människors ära och upphöjelse. Istället för att påverka världen med evangelium har världen påverkat oss. Istället för att vi gått ut till världen med Jesus, har världen kommit in och trampat ner Jesus. Gud låter sig inte luras. Vad vi sår får vi också skörda. 
Det ord Gud har låtit mig höra så många gånger, det ord han sagt till mig gång på gång är: Sök HERREN så får ni leva. Sök Guds rike och hans rättfärdighet så skall allt det andra tillfalla er. Vaka och be, det säger jag till alla vaka och be. Be att ni undkommer allt det onda som kommer över världen och be att ni blir bestående inför människosonen när han kommer. 
Men för den som ödmjukar sig och ropar till honom, kan jag säga: Du kommer få se hans godhet, upprättelse, försörjning. Du kommer få se hans räddning och ledning. Du kommer få se hans mirakler, under, tecken och kraftgärningar av icke vanligt slag. Herren har inte övergett sin församling. Herren har inte förkastad de ödmjuka i landet. Han står vid din sida och han kommer leda dig, han kommer beskydda dig, han kommer upprätta dig. Han är trofast sitt ord. Det är viktigt att vi känner till hans löften, att vi känner honom, att vi känner hans innersta väsen, hur han är, hur han tänker, hur han leder, hur han beskyddar. Det är viktigt att inte fastna i själiska tankar, i känslor av vanmakt och missmod. Låt Guds Ande styra dig i din dagliga vandring. Sök hans ansikte, för då kommer han möta dig. Han kommer ge dig inriktning och visa vad som kommer hända. 
Sverige har gått över gränsen men sin församling skall han inte svika. De som kastar sig på honom nu i den sista tiden skall aldrig komma på skam. 
Han tar hand om oss. Han är vår herde. Han är vår läkare. Han är vår borg. Han är vår trygghet. Han är vår tillflykt i stormen. 
Lita på honom. Lär känna honom. In i bönen och ordet. 
Ut ur världsligheten och ogudaktigheten. 
In i rättfärdigheten och sanningen. I in nåden. In i den uppriktiga tron. 
Det finns ingen annan väg än att förtrösta på Jesus. Det finns inte längre någon lösning än att kasta sig på honom för de dagar som kommer blir svåra. 
Men mitt i allt det kommer Herren vara vår styrka och glädje. Vi kommer få se hans mäktiga hand leda oss. Större än när HERREN ledde ut Israel ur Egypten. Han kommer ge mat, kläder, beskydd och vila. 
Glädjen över att få tillhöra Jesus kommer ta över och driva ut fruktan. Kärleken till Jesus kommer bli en så stark kraft i våra liv att vi uthärdar allt. 
Tänk på de som gått före oss. Tänk på Jesus, se på honom så du inte tröttnar i din själ. Ha din blick fäst på Jesus hela tiden. In i bönen, in i ordet, lev i bönen och ordet. Låt dig inte tryckas ner eller rivas med av något som den här världen har att erbjuda. Lev för Jesus, dö för Jesus. De övervann honom (satan) genom Lammets blod, i kraft av sitt vittnesbörds Ord och de älskade inte sina liv intill döden!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s