En Drömvärld?

Har du gett upp och fallit in i en drömvärld? Har du glömt bort din första kärlek? Det är farligt. Det är väldigt farligt. Om du en gång har lärt känna Herren och sedan vänder dig bort från honom finns det inte längre något offer för synd. 
Var på er vakt och stå emot djävulen, stå emot synden och orättfärdigheten och världsligheten, sök Hans ansikte medan låter sig finnas. Kasta inte bort din frälsning och vet att \”den som håller ut till slutet skall bli frälst\”. 
Det kommer saker som försöker ta bort din tro, din frimodighet i Kristus, men håll fast vid Jesu namn, hans ord och tro på Gud kraft i evangeliet och håll ut i allt. Stå upp för honom, han är värdig. Kolosserbrevet 1:22 säger: 

Han vill låta er träda fram inför sig heliga, fläckfria och oförvitliga, om ni verkligen STÅR FASTA och grundade i tron och INTE låter er rubbas från hoppet i det evangelium… 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s