Älskar du Herren?

Älskar du Jesus? Gör du min himmelska Faders vilja? Åkallar du Herren av ett rent och uppriktigt hjärta? 
Då är du min syster, min bror och min mor. 
Mina vänner på FB finns i många olika sammanhang, Trosrörelsen, Pingst, Baptist, Metodist och Adventist mfl. 
Det är inte kyrkdörren som avgör vem som tillhör Gud, utan det är hjärtats tro. Det är inte doktriner, utan om vi följer Anden. Det är inte historia och traditioner utan det handlar om att: Jesus är HERREN, Guds Son, Den som har all makt i himmel och på jord, Han som kommer tillbaka för att döma levande och döda. 
Det handlar om att vi är renade i Jesus blod, vi har dött och uppstått med Honom, vi lever för honom och varandra och inte för att tillfredsställa oss själva. Vi lever inte längre för synden utan vi är slavar under rättfärdigheten vilket leder till helighet och renhet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s