Vänd om och tro evangelium!

Vi har väl inte undgått att märka den skakning HERREN gjort i våra liv, där sådant vi tidigare har förtröstat på inte längre är så pålitligt och säkert? Jag hoppas och tror att alla vi som läser det här jag skriver just nu har blivit skakad och störd av Guds Ande. Om inte då är jag allvarligt bekymrad för dig. 
Vi har alla fått gåvan att tro på Jesus och Hans ord, vi har en gång blivit kallade, utvalda och tagna ur den här världen för att tjäna Honom i Ande och Sanning. Vi har blivit renade genom Ordet och Blodet på korset, vi har tagit emot Anden och blivit nya skapelser. Vi har njutit av Hans Ord och uppenbarelser. Vi har mött motstånd och problem, men genom tron på Honom har vi övervunnit allt. Eller? 
Några av oss sitter kvar i misslyckande och ångest, några är så desperata att de önskar sig bort härifrån, men av ren gudsfruktan hålls du kvar. Det är av en orsak. Herren har INTE misslyckats med dig. Du som har blivit skakad och störd i Anden, och av omständigheter, du har fått nåd från Herren att söka Hans ansikte, att bekänna dina synder och få förlåtelse för DINA SYNDER OCH ALL DIN ORÄTTFÄRDIGHET. Han lämnar inget kvar så att du skall gå osäker och undra om det finns synd och orättfärdighet kvar. Nej, om vi bekänner våra synder DÅ ÄR HAN TROFAST OCH RÄTTFÄRDIG, så att han förlåter oss våra synder och renar oss från all orättfärdighet. 
Varför skakar Gud om i sin församling? Det är först och främst för att väcka de sovande, men det är också för att allt som inte tillhör Honom skall falla av. Det är för att vi skall inse att utan Honom kan vi inget göra, men med Honom klarar vi allt. Han vill ha en ren och obefläckad brud, en segerrik brud, som är full av härlighet och sanning. Som inte bedriver äktenskapsbrott mot Honom, inte tillber andra gudar eller ger sig åt en annan man. 
Det finns hopp!!! 
HERREN är en förlåtande och barmhärtig Gud som älskar sin församling med en evig kärlek. Hans kärlek och godhet är det som driver oss till omvändelse. Stå inte emot, utan böj dina knän i din bönekammare, i hemlighet, och sök Hans ansikte så får du leva. 
Du som kan läsa det här finns i min FB-lista: Troende vänner. Inga icke-troende kan läsa det jag skriver och ingen icke-troende kan svara på det jag skriver. Det är mellan oss som tillhör Jesus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s