Andefyllda Kristna?

Dessa som tänker och lever som världens barn, dessa som följer härskaren över luftens välde, dessa som har blivit som världens barn, för att de njuter av orättfärdigheten och har sin glädje i det som är till deras eget fördärv, är dessa som kommer förfölja de som älskar Herren Jesus. 
De har ett sken av gudsfruktan men de förnekar dess kraft. De har ett sken av att älska Herren, men det är bara läpparnas pris medan hjärtat är långt borta. Dessa som inte tänker på det som är där ovan är de som har sin egen mage som gud, de tjänar inte Herren utan sig själva. 
Dessa som vill ha ära från människor och inte från Gud, de är dessa som Jesus kommer säga så här till: GÅ BORT FRÅN MIG TILL DEN EVIGE ELDEN, NI ÄR MIG INTE VÄRDIGA. 
Ljumma som de är vågar de kalla sig kristna, de vågar ta Herrens namn i sin mun samtidigt som de VANHELGAR Herrens namn. Det är ingen skillnad mellan dessa och djävulens barn. De har bara ett frommare förtecken. Dessa som påstår sig tillhöra Herren kommer få sitt livs största chock när de möter Jesus själv på domens dag. VÄND OM OCH TRO EVANGELIUM!!! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s