Oheliga Barn

Oheliga Barn:
Det är dessa som inte har helgat sig, som inte har lyssnat till Jesu ord, som har byggt sitt liv som alla andra människor, på sand. Dessa som tror sig stå så starkt med Gud, men som en dag kommer se sitt verk brinna upp, förhoppnings klarar några sig genom elden och får evigt liv.

De är moln utan regn, som ger löften till Gud som de inte tänker uppfylla, som säger: Gud ta mig och forma mig som du vill, men när Guds Ande talar om synd i deras liv så vill de inte formas längre.

Dessa som träder inför Guds tron med lov och pris, men som inte har renat sina händer från ogudaktighet och synder. Dessa är en skamfläck för Guds evangelium.

Om du inte är villig att låta Guds Ande rena dig från synd och orättfärdighet på riktigt, utan använder 1 Joh 1:9 för att lätta ditt eget samvete tjänar du inte rättfärdigheten. Då är du fortfarande en syndens slav. Du som en gång har kommit till insikt om din synd vältrar dig åter i smutsen. Du vill inte låta Ordet och Anden rena dig.

Jesus säger i Joh 15 att ”Ni är redan nu rena i kraft av det ORD jag har talat till er.” Så om vi har suttit under Guds ord, har vi ingen ursäkt för vår synd. Jesus säger i Joh 12:48: ”Det ord som jag har talat skall döma honom på den yttersta dagen.”

Du lever inte för Jesus, om du lever för dig själv. Då är DU DIN EGEN HERRE. Skamliga kristna, som ljuger och bedrar, stjäl och dödar. Ni har ingen urskiljningsförmåga och trampar Guds namn i smutsen, ni är skamfläckar i Herrens hus. VÄND OM OCH TRO EVANGELIUM.

Omvändelsens Frukt! 

Bär då frukt som hör omvändelsen till, och kom inte till Gud och försöka bedra honom. Han som känner hjärtats alla tankar och uppsåt, har sett och hört din ogudaktighet.

Kom inte till kyrkan med lyfta händer om du har synd i ditt liv som du inte är villig att lämna. Kom inte inför Herrens tron om du har ogudaktighet i ditt hjärta som du vill hålla fast vid. Om du har andra gudar än Herren kommer en dom över dig. Den domen dömer dig till döden och vem vill falla i den levande gudens händer?

NEJ, Ha gudsfruktan för dina ögon, tjäna honom av ett rent hjärta och ett rent sinne. Älska Herren din Gud av hela ditt hjärta, själ, kraft och förstånd. På det sättet kan du älska din nästa som dig själv, på riktigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s