Falska kristna

Falska kristna talar emot Guds Ord. Falska kristna står emot Guds Ord. Falska kristna vill inte höra Guds Ord. Falska kristna predikar ett annat evangelium. 
Bedragna kristna tar gärna emot ett annat evangelium. De tar gärna emot någon som kommer i sitt eget namn. De tar gärna emot ett evangelium som inte kräver omvändelse och uppoffring. De blir rädda och arga om någon predikar sanning enligt Guds Ord. De vill inte höra, vill inte se, vill inte göra, utan bedrar sig själva, och är fortfarande under Guds vrede. 
Hur många som än uppmanar till ett gudfruktigt liv, i renhet och sanning, så vill de inte ta emot, kallar det lögn och falskhet. 
Fast vi har ingen annan grund än Jesus Kristus. Vi har ingen annan förebild än Guds egen son. Han är vårt exempel, han är vår förebild, han är den förstfödde bland många bröder och han gick före oss som en herde för sina får. 
Om du tar anstöt av det evangelium jag, med andra predikar, är jag rädd du är bedragen, vilseförd och på fel väg. Jag predikar Guds Ord oförfalskad, med ett rent uppsåt och utan baktankar. 
Låt Guds Ord finnas i ditt hjärta, låt INGEN TA DIN KRONA IFRÅN DIG. Håll fast vid Guds Ord, för i den här tiden är det vårt enda ljus i det mörker som nu finns. 
Gud välsigne dig!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s