Vakna Upp Du Som Sover

Idag, om ni hör hans röst, så förhärda inte era hjärtan. Se till att ni inte avvisar honom som talar.

Ni är ett märkligt folk. Ni ropar på väckelse och väntar. Ropar igen och väntar. Men ni märker inte att Han försöker väcka er ni som sover. Ni sitter så tryggt på era fasta platser i kyrkan och ropar, lyssnar, ropar lite till och inget händer. Ni märker inte att Han skakar kyrkan och ropar i ditt öra: VAKNA DU SOM SOVER, STÅ UPP FRÅN DE DÖDA, SÅ SKALL KRISTUS LYSA ÖVER DIG! 
Är du säker på att du verkligen vill ha väckelse? Är du? Det krävs helgelse om du VERKLIGEN vill ha väckelse. Gud verkar inte genom orena kärl. Helga dig om du verkligen menar vad du sagt till HERREN. Det går inte att leva som rövare i veckan och ropa till Gud om väckelse på söndag. 
Du förstår, vad du sår i köttets åker skall du skörda, och det död. Om du sår i Andens åker skall du av Anden skörda rättfärdighet och evigt liv. Tro inte att Gud låter sig luras. Du säger: jag längtar efter Guds Helige Ande. Men tar du emot Hans ord när Han talar till dig? 
Du ”brinner” för ofrälsta, men vinner ingen. Och om du vinner någon, försvinner han ut i världen igen. Du har inte frågat dig själv varför? 
Gräshopporna äter upp din skörd, maskarna äter upp det som lämnats kvar, och du säger: Jag är så välsignad av HERREN.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s