Varför den sataniska planen ”Post-Tribulation-Uppryckande Teorin” är en Villfarelse från Helvetet

End-Time Bible Prophecy Eschatology

23 April 2010 (Google-Översättning) Här har jag valt ut de första fyra paragraferna från artikeln på som är på 10 A4-sidor. Hela artikeln går att läsa på engelska här. Orginalartikeln på engelska.


Den uppenbara frågan som många kristna kristna över hela världen frågar under de senaste åren är: Varför har det skett en så stor ökning i post-tribulation-rapture theroy, helt plötsligt, under senare tid, och varför finns det en fantastisk ökning av antalet syndiga och kultliga människor som fanatiskt är helvete-böjda på att angripa pre-tribulation-rapturundervisning av kristna churces. Inte bara i antal, utan fanatismens fula. Jag tror att närhelst du har en attack på Guds Sanning och syfte, är ursprunget alltid sataniskt – från Satan. Därför är det inte av naturligt ursprung, men det är en andlig attack. Det framgår av skillnaden i slutresultatet av de två motsatta lärorna. Pre-tribulation-rapture-undervisningen tjänar till att göra den kristna troende renare sig själv på grund av \”överhängningsregeln\” och dessutom gör den icke-kristna icke-troende känslan av behovet av att ta emot Jesus Kristus i sitt hjärta, rätt nu utan dröjsmål Å andra sidan tjänar post-tribulation-rapturteorin att göra den kristna troende förbli tillfreds med hur brådskande det är att rena sin promenad med Kristus och låter dem fortsätta att leda ett köttligt, världsligt liv. Det gör också den icke-kristna, icke-troende, likgiltig till det frälsande meddelandet om frälsning, och kastar bort något behov av att ta emot Jesus och Hans frälsning.
Tribulation Age är de senaste 7 åren som leder fram till den slutliga striden mellan gott och ont, mellan Gud och djävulen vid aramageddon. Tribulationens sista 3,5 år kommer att fyllas med Guds dom om en ond värld som har förkastat Hans frälsning av Hans Son Kristus Jesus. Det kommer att vara fullt av kärnvapenskrig, asteroider som slår på jorden, plågor, hyperinflation, svält, uniagineable jordbävningar, etc. Almos alla 6,66 miljarder människor i världen kommer att dödas. Detta är profeterat i många delar av Bibeln, från flera tusen år sedan.
Kyrkans borttagning, eller vanligen kallad \”Rapture\”, är där Gud uppenbarar övernaturligt alla troendes kroppar från gravarna, liksom alla kristna som lever idag, och Bibeln säger på ett ögonblick, omvandlar sina syndiga , kroppsliga kroppar i heliga, oförgängliga, eviga, förhärliga kroppar, som änglarna. Det kommer att bli som i Noahs stora översvämnings tid, där Gud räddade Noas familj för att repopulera jorden, innan han dömde de 6,6 bbillionfolk som levde då, vem hade fallit till ondska. Under Guds kyrkans raptur kommer de döda i Kristus och den levande kristen plötsligt att släppa sig från jorden. De kommer att tas upp i himlen, för att vara evigt med Kristus Jesus.
Alla bibelstudenter är överens om att den tiden är väldigt nära. Om vi ​​ser att profetiorna för Tribulation Age redan kommer att bli sanna på vår TV-klockan sex klockan nyheter, så om rapturen ska ske före det, betyder det att kyrkans raptur kan uppstå när som helst. Bibeln säger att ingen vet den dag eller timmen som rapturen kommer att hända. Men vi får många profetior om den årstid då det kommer att hända. Några av dessa profetior är Israels återkomst som en nation, tillbaka till deras land; uppkomsten av det nya romerska riket European Uninon; mikrochiptekniken där maren kommer att vara djävulen \”666\” inbäddad i alla människors armar eller pannor, annars kan de inte köpa eller sälja utan denna kontantlösa mikrochip-streckkod; satellit-tv-teknik där hela världen kommer att se Guds två profeter stiga tillbaka till livet; den tvåhundra miljon mans armén i Kina som kommer mars över Eufratfloden och dödar en tredjedel av världens befolkning; byggandet av en allians mellan Ryssland, Iran, Turkiet, Sudan, Libyen etc. som kommer att kämpa mot Israel, uppkomsten av en världsledare, Antikristen, som kommer att styra envärldsstyrelsen och vara besatt av djävulen en ökning av ett kontantlöst samhälle och en världsekonomi; uppkomsten av en världsreligion mellan den katolska kulten, islam och judendom; etc., etc.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s