Förbered dig

Förbered dig för förföljelse för din tros skull. Förbered dig i Ordet, så du av hjärtat vet vad som händer och inför Gud får styrka att stå på den onda dagen. Förbered din själ för det lidande som kommer över oss som älskar Jesus. 
Det är inte för en nobel och ädel orsak vi kommer bli förföljda. Det är inte enbart för Jesu namns skull, utan vi kommer kallas: radikala kristna, som inte bidrar med något gott i samhället, en börda för \”normala\” människor. Det kommer finnas \”förståndiga\” orsaker till förföljelsen. I Sverige kan ingen predika Jesus Kristus och Guds ord längre, utan att bli attackerad av syndare, vissa har blivit fängslade för sin tros skull redan. Ordet om omvändelse kommer vara en stötesten för både \”Kristna\” och syndare. \”Kristna\” kommer försvara syndarna och deras synder, de kommer stå upp för de \”utsatta\” men förfölja de \”vansinniga\” kristna, som påstår sig ha rätt tro. \”Det är ju vi som vet vad Jesus säger. Han är \’Kärlek\’ och vi skall \’älska\’ alla, alla, alla.\” 
Det blir en sådan nöd som Sverige aldrig någonsin sett, en stor förödelse kommer över dem som bekänner Jesus och vågar göra det offentligt. Jesus blir förkastad som Kung. 
Ja, vi som älskar Herren kan inte göra något annat än att tala sanning och predika vad Gud har sagt. DET är kärlek. Vi vill inte att någon skall gå förlorad utan en möjlighet att välja död eller liv. 
Därför säger jag med flera: Du som tillhör HERREN, vänd dig till honom för styrka, kunskap, förstånd och kraft att möta det som kommer över oss, för det kommer till lilla Sverige också. 
Förbered dig. NU, innan det är försent.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s