Namnet Jesus

Hur många av oss har inte varit i nöd och ropat på Jesus, och upplevt befrielse, räddning och trygghet? Det är i det namnet vi ska be och det är i det namnet enbart, som frälsning finnes under himlen. Jag väljer att tala namnet Jesus i alla omständigheter. När attacker av oro, fruktan, rädsla och annat kommer uttalar jag det namnet och märker hur räddning och frid kommer. När det namnet nämns måste ondskan fly. Då sticker satan och då lämnar oron och ångest. Jag får frid. Bara i det namnet Jesus har vi vila, ro, trygghet och upprättelse. 
Det är genom tron på det namnet vi blir frälsta. Det är genom tron på det namnet vi blir befriade, och det är genom tron på det namnet Jesus vi blir helade. 

Apg. 4:10 så skall ni alla och hela Israels folk veta att den här mannen står frisk framför er i KRAFT av Jesu Kristi, nasaréns, namn. Honom korsfäste ni, men Gud har uppväckt honom från de döda.

Apg. 4:11 Jesus är stenen som ni byggnadsarbetare kastade bort, men som blev en hörnsten.

Apg. 4:12 Hos ingen annan finns frälsningen. Inte heller finns det under himlen NÅGOT ANNAT NAMN, som givits åt människor, genom vilket vi blir frälsta.\”

Om vi söker Herren och åkallar hans namn, dagligen, ofta, tror jag vi kan förändra läget i Sverige och i kristenheten. Jag tror att vi behöver göra som Abraham, Isak och Jakob, som åkallade HERRENS namn och fick uppleva Guds närvaro. Paulus talar om det: 

1 Kor. 1:1 Från Paulus, genom Guds vilja kallad till Kristi Jesu apostel, och vår broder Sostenes

1 Kor. 1:2 till Guds församling i Korint, de som helgats i Kristus Jesus, de kallade och heliga, tillsammans med alla dem som på varje plats där de eller vi bor, ÅKALLAR vår Herre Jesu Kristi namn:

Åkalla HERRENS namn Jesus och se förändring komma. Amen!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s