Lammets Blod

Fil. 2:14-16 Gör allt utan att klaga och tveka, så att ni blir fläckfria och rena, Guds oskyldiga barn mitt ibland ett falskt och fördärvat släkte, bland vilka ni lyser som stjärnor i världen, när ni håller fast vid livets ord. Då kan jag berömma mig av er på Kristi dag. Jag har alltså inte sprungit förgäves eller arbetat förgäves. 

När Jesus kommer är det inte för en söndertrasad, nerbruten, deprimerad, svag, omdömeslös, svekfull, ljum, förvirrad, smutsig eller bedragen brud. Nej, när Jesus kommer så är det för att hämta en fläckfri, ren och oskyldig brud, tvättat i Lammets blod, som känner Hans vilja genom Hans Ord, som är död från sitt eget och lever helt och hållet för Honom. Så klaga inte och tveka inte att göra gott. Håll fast vid Ordet, studera Ordet. Skrifterna är det enda som kan göra oss visa: 

2 Tim. 3:15 Du känner från barndomen de heliga Skrifterna som kan göra dig vis, så att du blir frälst genom tron i Kristus Jesus. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s