Bedragna av Ormen

Det är skrämmande att nästan hela kristenheten är så bedragen av ormen, och har kommit så långt bort från den uppriktiga tron på Jesus.
Evangelium har blivit humanistisk och människocentrerad. Skapelsen blev skapad till honom, genom honom och av honom. Därför blir det ännu allvarligare när vi fortfarande påstår oss stå vid sidan av skapelsen och begära vår \”frihet\”.
Vi har alla syndat och kommit i avsaknad av härligheten från Gud och nu har Gud Fadern själv berett en väg tillbaka genom Jesus, den Enfödde och den Förstfödde. Men ändå går vi vår egen väg, och påstår oss fortfarande vara visa.
Hur skall det då gå om vi förkastar en så stor frälsning och trampar Guds Sons blod under fötterna? Hur ska det sluta om vi då förhärdar våra hjärtan och stänger ögon och öron för sanningen? Vi är utan ursäkt, ingen av oss kan säga att vi inte förstod. Ingen av oss kan säga att talet om korset var en för stor hemlighet. Och hur kan vi förkasta en sådan stor kärlek som Fadern har bevisat oss?
Sånt får stora konsekvenser, och dessa som predikar lögn och bedrägeri… vänd om, böj knä, sök Herrens ansikte, kanske får ni leva.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s