Agenda 2030

Snart går vi in i 2016. FN:s \”Agenda 2030\” förklarad och översatt från PR-språket \”NEWSPEAK\” – till vanlig engelska. 
Det är nog värt att sätta sig in i vad Agenda 2030 innebär för den vanliga människan. Ja, vår \”goda vän\” Påve Franiscus är pådrivande i frågan men det är inte frihet i Kristus vi kan förvänta oss, det är inte moral utifrån Guds perspektiv vi får lära oss, och det är inte Gud som kommer se och döma ditt hjärta om du skulle överträda den nya ordningen, utan storebror som har vuxit sig \”lång och ståtlig\”. \”Storebror\” tar ut sin förstfödslorätt och kommer styra med järnhand. 
Är vi redo i den Helige Ande? Är vi redo och renade i Jesu blod? För om vi står oförberedda, kommer vi falla ifrån och det blir ett evigt val. Ställ dina fötter på klippan Jesus nu, medan det finns tid. Var på din vakt, för om du inte är vaken kommer du kokas sakta som en groda, och du kommer inte märka skillnad. Du kommer \”njuta\” av det varma vattnet tills du är död! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s