Hur mycket är du beredd att offra för Jesus?

Hur långt är du beredd att gå med Jesus? Hur mycket är du beredd att offra för Honom? Finns det någon gräns i ditt liv? 
Mitt råd är: sätt dig ner och gör en bedömning av det pris du behöver betala för att få Herrens härlighet i ditt liv. Gå igenom vilka uppoffringar som behövs göras. För det är ingen enkel uppgift att följa Jesus. Korset är tungt och gör ont. 
När du söker Guds ansikte för inriktningen i ditt liv, så visar han dig början och slutet. Däremot vägen dit håller han hemlig. För skulle du vara villig att gå Hans väg om du visste vilka svårigheter det skulle innebära? Men det är Guds nåd att vi får en kallelse och ett mål som vi skall sträva efter. Och det är Guds nåd som bär oss genom allt. Förtrösta på Honom, Han är trofast. 
Belöningen kommer, allt han sagt skall ske kommer ske, varje ord han ger dig är sant. Det är alltid värt att följa Jesus, det vet vi alla. Ge inte upp på vägen, lägg all tvivel och otro under Jesu blod, kasta bort alla avgudar och falska föreställningar. Tro allenast, följ Jesus så gör han dig till en människofiskare (Luk 4:19). Antingen i församlingen (som är det största och tuffaste arbetsfältet) eller världen som hungrar efter sanning. 

Sök Guds rike och hans rättfärdighet först, sen skall allt det andra tillfalla dig. Matt 6:33

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s