Lyft inte Orena Händer till Gud

Har du varit på ett möte där du upplevt lovsång och glädje, härlighet och \”Guds\” närvaro, men sen när du går hem känt dig tom på insidan? 
Risken är då stor att den församling som var så \”härlig\” och \”prisade\” Herren så \”underbart\” INTE HADE HELGAT SIG OCH BEKÄNT SINA SYNDER. 
Där står de och lyfter upp ORENA händer till Gud, och prisar Jesus med EGNA ambitioner i sina hjärtan. \”Hoppas någon hörde det riffet. Hoppas någon hör hur vackert jag sjunger.\” Församlingen tänker på middagen, och vem de ska bjuda hem efter mötet. Församlingen lyfter sina händer men tänker på \”den där irriterande\” grannen, eller jobbarkompisen de måste stå ut med. Församlingen lyfter sina händer och hjärtat är fylld av vrede och bitterhet, lögn och hat. 
Predikanten söker sin EGEN ära och inte Guds. Predikanten underhåller publiken med roliga skämt och gudsfruktan finns inte alls. AVGUDADYRKAN!!! Predikanten predikar om att \”bygga\” församling, tre steg till ditt och sju steg till datt. TOMHET OCH ÅTER TOMHET. 
Det tillfredsställer bara köttet och når inte in till hjärtat. Det kan ALDRIG förändra människor, kan aldrig skära bort det Gud HATAR mest, det som hindrar oss från att komma till honom, och som till slut leder till evig död, SYNDEN. 
Guds Ande rör sig INTE i kyrkor och församlingar som står emot Guds Ord, och INTE både HÖR och GÖR!!! 
VÄND OM OCH BEKÄNN ERA SYNDER. RENA ERA HJÄRTAN OCH INTE ERT YTTRE. LÅT GUDS ANDE FÅ TA TAG I DITT HJÄRTA. Den Helige Andes jobb är att övertyga om SYND, RÄTTFÄRDIGHET OCH DOM. Stå inte emot HERREN Sebaot när han vill rena sin församling. 
Guds Ande vill se rena hjärtan prisa Gud. Guds Ande vill se uppriktiga hjärtan prisa Gud. Han letar efter en församling som älskar Herren av hela sitt hjärta, själ, kraft och förstånd. Om han hittar en sådan, då rör han sig i SANNING där. 
För vi ska tillbe Fadern i Ande och Sanning. 

Joh. 4:23 Men den tid kommer, ja, den är redan här, då sanna tillbedjare skall tillbe Fadern i ande och sanning. Ty sådana tillbedjare vill Fadern ha.

Joh. 4:24 Gud är ande, och de som tillber honom måste tillbe i ande och sanning.\”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s