Andefyllda kristna

Ondskan andemakter har smugit sig in i församlingarna. Vi kallar oss väckelsekristna, karismatiska kristna, Jesus älskande kristna, andefyllda kristna. 
Vad är det då som får andefyllda kristna att tänka som världens barn? Vad är det som får andefyllda kristna att använda ironi och förakt i samtal? Vad är det som får andefyllda kristna att förtala, förvrida, förvirra, förleda, förstöra andra syskon? Vad är det som får andefyllda kristna att följa denna världens ande genom att stödja världens tänk? Varför står andefyllda kristna på samma sida som världens barn och delar deras tankar och känner samma sak för världens händelser? Varför blir inte andefyllda kristna förskräckta när de ser det som händer i världen av ondska, religionssynkretism och världspolitik? Varför ropar dessa andefyllda kristna inte till HERREN för de förlorade? Varför ställer sig inte andefyllda kristna vid sidan och frågar HERREN vad som är rätt? Varför är dessa så envist säkra att deras andefyllda kristna liv är välbehagligt inför Gud, den allsmäktige? 

Jes. 45:11 Så säger HERREN, Israels Helige, som också är hans Skapare: FRÅGA MIG OM det som skall komma. LÅT MIG ha omsorg om mina söner och mina händers verk. 

Varför tänker andefyllda kristna inte på sin Herre? Varför tänker andefyllda kristna på ALLT ANNAT som rör livet, utom på honom som ÄR LIVET? 
Kan det vara att dessa andefyllda kristna inte är FÖDDA PÅ NYTT? Kan det vara att dessa andefyllda kristna är falska kristna? 
Vi vet att det i de sista dagarna ska komma människor som har ett SKEN av gudsfruktan, men som förnekar dess kraft. 
ÄR DU EN AV DEM?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s