Helighet är ett…

Etikett: Kort

Helighet är ett krav för att vandra med Gud. Helighet är ett krav från honom, inte en önskan. Utan helgelse ska ingen få se Gud. Rena dig, låt Jesu blod rena dig på djupet.

Låt Guds Ande avslöja allt mörker som finns i dig, låt Herrens Ande få komma in och lysa Upp ditt hjärta. Jesus är det sanna ljuset och utan Jesus vandrar vi i mörker. Var inte en sådan som bara har läpparnas bekännelse, men inte har hjärta för sanningen.

The World and God

2 Kor. 6:16-7:1 Vad kan ett Guds tempel ha för gemenskap med avgudarna? Vi är den levande Gudens tempel, ty Gud har sagt: Jag skall bo hos dem och vandra med dem, och jag skall vara deras Gud, och de skall vara mitt folk. Därför säger Herren: Gå ut från dem och skilj er från dem och rör inte vid något orent. Då skall jag ta emot er, och jag skall vara er Fader, och ni skall vara mina söner och döttrar, säger Herren, den Allsmäktige. Då vi alltså har dessa löften, mina älskade, så låt oss rena oss från all besmittelse från kött och ande * och i gudsfruktan fullborda vår helgelse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s