Ifall Du Undrar…

Ifall du undrar, Gudsfruktan är nyckeln. Gudsfruktan är vad som saknas i ditt liv. 
Gå ner på knän och böj både hjärta och själ framför Hans tron. Böj dina knän därför det betyder att du ödmjukar dig inför Honom som har all makt i himmel och på jord. Om du inte vet hur du ska be, eller vad du ska be om, be Fader Vår. Den bönen vi fått av Herren Jesus innehåller allt vi behöver be om och för. 
Utifrån den punkten kommer ditt böneliv växa och Anden lär dig om allting. Du kommer inte vara utan frukt i ditt liv och Herrens välsignelse kommer så småningom ta form i ditt liv. Det krävs nämligen uthållighet för att göra Guds vilja. 
Bless!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s