Synden kommer ta Ditt Liv

Synden kommer ta ditt liv, och synden kommer till slut leda till evig död. Alla människor har syndat och förlorat härligheten från Gud. Alla människor, inte bara du. Vi valde alla att gå bort från Gud och förkasta Hans nåd och leva för oss själva. Vi hatade Gud och Gud lät oss få som vi ville. Men det finns hopp!!!

Jesus tog på sig din och min synd, för att vi skulle få liv. Genom Jesu blod har vi fått frid med Gud och genom tron på Jesu namn undkommer vi vredesdomen som kommer över världen, och som redan har börjat. Det finns ingen synd som är för stor, ingen synd som är för stark och ingen synd du inte kan bli fri från.

Korset är den ultimata segern, där satan och alla hans makter och väldigheter besegrades. Det står att Jesus ställde dem till spott och skam när Han vann seger på korset och öppnade en ny och levande väg till Fadern. Jesu död på korset var en död för våra synder och när Han uppstod på tredje dagen uppstod han för vår rättfärdighets skull.

Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, SKALL DU BLI FRÄLST. Med hjärtat tror man och blir rättfärdig, med munnen bekänner man och blir frälst.

Genom Hans blod har vi nu fått frid med Gud och genom tron på Jesus blir vi nya skapelser. Det gamla är borta. Så långt som öster är från väster kastar Han bort våra synder, och vi blir fri.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s