Både Gud och mammon?

Kan man tjäna BÅDE Gud och mammon? Nej!
På många ställen i bibeln läser vi att vi inte skall leva för pengar, att kärlek till pengar är roten till ALLT ont och att de som vill bli rika råkar ut för frestelser och snaror och många oförnuftiga och skadliga begär, som störtar människor i fördärv och undergång. 1 Tim. 6:3-10 och Hebr. 13:5
Den hetsjakt som pågår nu är ett resultat av den villfarelse Kristi kropp i Sverige hamnat under. Det har fört skam över namnet Jesus och gör att hedningarna föraktar den heliga vägen.
1 Joh 2 : 15-16 säger: Älska inte världen, inte heller det som är i världen. Om någon älskar världen, finns inte Faderns kärlek i honom. Ty allt som finns i världen, köttets begär och ögonens begär och högmod över livets goda, det kommer inte från Fadern utan från världen.
Med de orden vill jag säga som Petrus: Det är bättre att lida för goda gärningar än för onda.1 Petr 3:7 och om du är under den undervisningen måste du vända om till Herren Jesus innan det är försent. 
Han har länge haft tålamod med detta, men vem vet hur länge till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s