Mesus eller Jesus?

Bibelns Jesus har i dagens \”kristna\” församlingar förvandlats till en mes och har blivit en avgud, anpassat efter våra falska föreställningar, för att passa våra behov. Den Jesus jag lärt känna är Allsmäktig, Kungars Kung och Herrars Herre. Rom 1:21 Fastän de kände till Gud, prisade de honom inte som Gud eller tackade honom, UTAN FÖRBLINDADES AV SINA FALSKA FÖRESTÄLLNINGAR, så att MÖRKRET SÄNKTE SIG ÖVER DERAS OFÖRSTÅNDIGA HJÄRTAN. 

Rom. 1:28 Och eftersom DE INTE ANSÅG DET VARA NÅGOT VÄRT ATT HA KUNSKAP om Gud, UTLÄMNADE Gud dem åt ett ovärdigt sinnelag, så att de gjorde sådant som är mot naturen.

Rom. 1:29 De har blivit uppfyllda av allt slags orättfärdighet, ondska, girighet och elakhet, de är fulla av avund, mordlust, stridslystnad, svek och illvilja.

Rom. 1:30 De skvallrar och förtalar, de hatar Gud och brukar våld. De skrävlar och skryter och tänker ut allt ont. De lyder inte sina föräldrar,

Rom. 1:31 är oförståndiga och trolösa, kärlekslösa och hjärtlösa. 

Rom. 1:32 Sådant gör de, fastän de mycket väl känner till Guds rättvisa dom, att de som handlar så är värda döden. Ja, de samtycker också till att andra gör det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s