Beware of a great darkness ahead!

Var inte delaktiga i mörkrets ofruktbara gärningar utan avslöja dem i stället. Ef 5:11

Känner du igen tidens tecken? Märker du i Anden vad som är på gång? Har du en känsla av att nåt stort håller på att hända? Är du en av dessa som fruktar Herren och älskar honom av hela ditt hjärta, själ, kraft och förstånd? Älskar du Herrens ord, hans tuktan och förmaning, tillrättavisning och tröst? Längtar du efter Hans återkomst, som Paulus beskriver i 2 Tess 4:8 

”Nu väntar mig rättfärdighetens segerkrans. Den ska Herren, den rättfärdige domaren, ge mig på den dagen, och inte bara mig utan alla som älskar hans återkomst”. 

Vi som finns här och nu, i den här tiden, som har blivit födda till världen och växt upp med all teknologi och vetenskap, som kan sätta på tv:n och se hur det ser ut på andra sidan jorden, vi som är uppväxta med bilder från månen och vet hur jorden ser ut från rymden, vi som ser på nyheterna hur ondskan breder ut sig i världen och hur svält, nöd, ångest, förödelse, krig och katastrofer sker. Det är oss Herren har utvalt att vara Hans bärare av den Helige Ande och Hans eviga evangelium. Det är vi som Han utvalt att vara salt och ljus mitt i DEN HÄR förruttnelsen och i det här mörkret. Det är vi som ska få se Hans återkomst, det är vi som får vara med när Han sätter sina fötter på Oljeberget och det är vi som ska få råda och regera tillsammans med honom under tusen år. 
Vi är en generation, som tillsynes är fördärvade av all förnekelse, fördummade av all information, som är avtrubbade av alla våldsfilmer och våldsspel, som har möjlighet att se samlag på datorn i smyg och har all möjlighet att kasta oss ut i köttets njutningar. Vi är en generation som inte behöver bekymra oss för något, som har tak över huvudet och njuter av mataffärer fulla med mat och dryck, vi kan välja och vraka bland världens alla maträtter, och vi kan beställa resor till andra delar av världen med bara ett mus-klick, vi som kan fly undan stress och slit, kyla och snö, regn och blåst. 
Vi är den generationen som har alla möjligheter att förstöras och förföras, men som Herren, den Allsmäktige har utvalt att se Uppenbarelsebokens berättelse spelas upp framför våra ögon. Det är vi som kommer få se antikrist, den falska profeten och odjuret resa sig och fördärva hela jorden. Vi har fått förmånen att stå upp för Kristus, för Jesus, Guds Son, i den ondaste av ondskans tider. 
Känner du hur privilegierat du är? Vet du hur makalöst stort det är att få tjäna den Allsmäktige i en tid som denna eller har du fallit för frestelsen att bli som alla andra, som inte vågar stå upp för sanningen, och som spelar rysk roulett med sin själ? Är du en av dem som kommer stå upp för sanningen under förföljelse och betryck? Kommer du vara en av dem som Gud Fadern själv har fått utrusta för det mäktiga verk Han har lagt framför dig, eller kommer du svänga av och ducka när kallelsen till helighet och renhet går ut från den Högste? 
Det är nu vi behöver välja, nu innan det är försent och det blir för svårt. Det är nu du och jag måste beräkna kostnaden och sätta oss ner och se om vi har vad som krävs för att övervinna världens ande och satans alla lögner. Det är nu vi bör sätta oss in i Ordet och lära känna Herren så som han verkligen är så att inget kan överraska oss, eller överrumpla oss och få oss på fall. För det kommer frestelser som världen aldrig skådat, det kommer villfarelser världen aldrig serverat, det kommer krafter och makter kristna aldrig mött, och det är här och nu DU och JAG förbereder oss. 
Tänk inte på att du är en liten människa, svag och trött, sjuk eller ensam, för det är ändå inte du och jag som ska utföra det verk Gud har för oss. Det är fortfarande inte genom vår styrka eller kraft det ska ske, utan genom Herrens Ande säger HERREN Sebaot. Ställ dig till Hans förfogande, ställ dig i Hans tjänst och låt den Helige Ande helga dig för den härlighet vi framför oss, för Hans återkomst är nära, Hans framträdande blir makalöst: Hans återkomst kommer synas som blixten från öster till väster, och allas ögon kommer att se Honom, också deras, som har genomborrat honom. 
Varför skriver jag det här? Jo, jag ser att Satan reser sig upp i all sin makt, i all sin styrka, och kommer uppvisa all sin härlighet och fresta dig och mig med; att vi kan få allt detta OM vi faller ner och tillber honom, precis som han frestade Jesus i öknen. Jag ser hur kristen tro föraktas mer och mer, jag ser hur världens regeringar effektivt sätter stopp för evangeliet. Jag ser hur människorna hellre vill ha makt och ära från varandra, än från Gud. Jag ser hur mörkret reser sig med löften om ett bättre liv för de fattiga, mat åt de hungriga, hur de kommer ”frälsa” världen genom sin egen ”messias”. 
Vad pratar jag om? Jo, vi har under många år hört talas om den mytomspunna organisationen Illuminati, och Gud har fört till mig information om att denna mytomspunna hemliga organisation, nu framträder offentligt och presenterar sin tro, sitt rike och sitt evangelium, hur de lovar ta hand om dig, du som inte har tillräckligt med mat, du som är fattig eller sjuk, du som längtar efter rättvisa, och sörjer över hur världen har blivit. 
Det är denna organisation som stora artister som Jay-Z, Madonna, Beyonce m fl har gjort reklam för under många år, som så många småbarn blivit fascinerade av och beundrar, både i rädsla och nyfikenhet. Den organisationen finns nu på internet och FB. De har nu stått fram med sitt budskap, gjort tv-reklam och erbjuder medlemskap i sin ”mäktiga” universella grupp av människor, som utan omvändelse från sina synder, kan få sitt himmelrike här och nu, som inte behöver lägga ner sitt liv, ”som den där krävande kristna Guden begär”. Ja, antikrist – deras Messias, kommer snart, mycket snart framträda. 
Och tro det eller ej, så har de också lanserat ett trackingsystem, som kan spåra dig överallt där du går, så du alltid kan vara trygg, och det oskyldiga namnet på det systemet är Pokémon – ett spel där du letar Pokémons på gator, parker och hus. Ett sådant oskyldigt spel verkar det som, men som har med sig en mörk sida, tragiska händelser av mord och olyckor, som polisen beskriver: ger människor ett zombie-likt beteende. Det har rapporterats från flera håll. 
Så, var står du, du kristne, hur är ditt förhållande med Jesus Kristus? Lever du med Herren varje dag, eller dyker du upp bara på söndagarna? Läser du Hans ord så du vet hans vilja, eller är du så oförberett att du kommer ryckas med i all ”oskuld” som bedragaren kommer med? När Jesus sätter sina fötter på Oljeberget, när han kommer, kan han säga till dig: Väl gjort du gode och trogne tjänare, kom in i din Faders vila. Eller får du höra: Gå bort ifrån mig du förbannade, som lät dig bedras och var trolös? 

Citat från Illuminati.am: ”We are always watching out for you! Fear not for your world-stricken poverty-ridden planet. You are safe. Help is on the way. Your prosperity is the core objective of our universal design. The path for humanity has been trough out ages to ensure the survival and prosperity of the human species. War is a liar who claims there isn\’t enough land, isn\’t enough wealth, isn\’t enough food for all people, in all places to live in abundance. A different Age is upon us. Fear not for the bursting sounds that echoes across your red horizons. Prepare your life for the light that grows steadily brighter in a distance. As the dawn comes through to rid your battlefields of darkness, the Age of Illuminatiam will begin. Fear nothing: We are always watching out for you!”

Om det här inte väcker dig till rättfärdighet, då har du inte blivit född av den Helige Ande och genom Jesu blod. Är du inte född av den Helige Ande och renat genom Jesu blod, be Gud Fader uppenbara för ditt hjärta, vem Jesus Kristus är, så du inte blir bedragen och går förlorad. Sök Herren medan han låter sig finnas, och be om styrka att undkomma allt det onda som kommer över världen och att du må kunna bestå inför Människosonen när han kommer. 
Guds frid!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s