Galenskap!

“Galenskap är att göra samma sak om och om igen och förvänta sig olika resultat. Om du vill uppnå andra resultat, gör då inte samma sak.” 

~Albert Einstein

Jag tänker på alla stora konferenser. Jag tänker på alla stora arenor och samlingar för bön för Sverige. Tusentals möts för att be men situationen i landet blir bara värre och värre.

Finns det ingen som börjar undra ifall nåt kan vara fel? Eller vad som är fel? Fel utgångspunkt? Fel syfte? Fel bön? Fel sinnelag? Fel mål?

En samling hårdhjärtade kristna kommer samman, en skara som inte vill böja sig under sanningens ord och sanningens ande, börjar be och istället drar de en dom över landet!

Kan vi komma inför Gud i bön med orena hjärtan och händer eller motiv? Om vi inte helgar oss och renar oss från allt orent, får vi svar men inte ett sådant vi förväntar oss.

Och hur många gånger ska det varnas innan en människa tar till sig varningen? Lev inte som du gör, var inte dubbelsjälig, för du är då ostadig på ALLA dina vägar och en sådan ska inte vänta sig få något av Herren. Säger inte Jakob det i sitt brev? Jo, det gör han i 1:7-8.

Vandra på två vägar och du delas i tu.

Därför, kalla samman till bön såna som har rena hjärtan, rena motiv, rena mål och ett rent samvete, och du ska se resultat, för mycket förmår en rättfärdig mans ivriga bön.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s