Tjuven kommer för att stjäla, slakta och förgöra.

Vad betyder dessa ord i dina öron? Vad ser du för ditt inre när du läser dessa ord? Eller har du läst dem så många gånger att de har förlorat sin betydelse?
Det finns en rörelse som nu öppet vill skriva om bibeln för att passa dagens livsstil. Den vill ta bort allt som stöter sig med människor och synd. Det finns en organisation som heter undoJesus.orgsom helt öppet vill ta bort Jesus ur samhället. Det går en våg av hat mot pånyttfödda kristna som vill leva efter Guds ord. Dessa påstår att vi är samhällets farligaste människor, och att vi inte har någon plats med dem. Guds ord tas bort och synden kommer in. Alla som inte passar in i det nya samhället kommer att raderas, dödas och tillintetgöras. 
Eller kan du inte se det?
Gud har sänt en villfarelse över världen som är så stark att de tror på lögnen, dessa som inte älskar sanningen. Är du en av dem?

2Te 2:11  Därför sänder Gud en kraftig villfarelse över dem så att de tror på lögnen

2Te 2:12  och blir dömda, alla dessa som inte har trott på sanningen utan njutit av orättfärdigheten.

Allt detta som sker runt oss idag är ett verk av Satan för att den Laglösa kommer. Det sker med kraft och lögnens alla tecken. Är du beredd?
Jag skall avslöja för dig vad den villfarelsen heter så du har en möjlighet att söka Herren av hela ditt hjärta, så du inte kan säga: Jag visste inte. Jag förstod inte. Jag såg inte. 
Den kallas Politisk korrekthet, PK i kort. 
Vad gör den med sanningen? PK undertrycker sanningen, tillåter galenskap att komma fram, trycker undan det som är gott, rätt och välbehagligt för Gud. Jesus förlöjligas och förkastas. Ingen vågar stå upp och tala i dag. Är du under den villfarelse som kallas PK? VÄND OM! Du är på väg att gå förlorad. Det spelar ingen roll om du går i kyrkan varje söndag, att du ger till allt gott verk, att du sjunger i kören. Om ditt hjärta inte söker Herren är du ändå förlorad i den här världen. 
Men nu finns det hopp. Det verk Jesus gjorde på korset gäller fortfarande. Det finns fortfarande förlåtelse för synder och överträdelser och orättfärdighet. Han har redan gjort allt klart på korset. Alla synder innefattas där och när du vänder om till din skapare och Gud, av hjärtat, då är Han trofast och rättfärdig så att han förlåter dig alla dina synder. Men det krävs mod. Ta till dig mod. Jesus Kommer Snart för att döma oss efter våra ord och gärningar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s