Helanden och Mirkakler… Inget Bevis

Har sagt det tidigare: 
Helande och mirakler är INTE bevis på att man känner Jesus. När vi predikar, MÅSTE korset predikas, synd måste konfronteras, död och liv måste läggas fram. Ja, evangeliet om Jesu död och uppståndelse, omvändelse och tro på evangelium, syndernas förlåtelse och frid med Gud genom Jesu blod, är det enda som kan frälsa en människa. Därför vill jag inte gå ut på gatan och fråga om jag får be för någon, och sen säga det var Jesus som gjorde det. Paulus säger ju: 

1 Kor. 2:4 Och mitt tal och min predikan bestod inte i ord som skulle övertyga genom mänsklig visdom utan genom en bevisning i Ande och kraft. 1Ko 2:5 Vi ville inte att er tro skulle bygga på människors visdom utan på Guds kraft. 

Genom hela Apostlagärningarna ser vi att apostlarna predikade Guds Ord och Gud var med dem och stadfäste ORDET genom under och tecken och kraftgärningar av icke vanligt slag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s