Mat och Äktenskap förbjudas! Som led i en större agenda.

Men Anden säger uttryckligen att i de sista tiderna ska somliga avfalla från tron och hålla sig till villoandar och onda andars läror, genom hycklande lögnare, vilka är brännmärkta i sina egna samveten, som förbjuder äktenskap och vill att man ska avstå från mat, som Gud har skapat för att tas emot med tacksägelse av dem som tror och har lärt känna sanningen. 1 Tim. 4:1-3 

och vill att man ska avstå från mat… Med tanke på vad som förs fram om att avstå från kött och börja äta grönsaker, gamlingar som får vegetarisk mat för att det är för dyrt att ge dem riktig mat, miljörörelser som vill hindra oss från att äta kött för planetens skull… det går åt det håll Bibeln redan förutsagt.
Det andra som kommer ske är att det blir olagligt att gifta sig. Tänk vilka konsekvenser det får för ett samhälle där ingen har någon som helst lojalitet mot den andre, där det är fritt fram att välja partner oavsett kön, där man kan överge varandra när som helst därför att lagen ”kräver” att man är ”mobila” i sina förhållanden. Varför har det varit sådan strid för att homosexuella ska få gifta sig i Kyrkan? Jag menar, varför gifta sig inom en institution man anser är förlägen eller inom en tro man anser vara ond? Allt för att ”visa” att äktenskap är onödigt och inte behövs.
Både mat och äktenskap kommer förbjudas och det blir fritt fram ”därför att lagen kräver det.” Människan ”får” leva ut sina köttsliga lustar och trygghet och lojalitet kommer bli ett skällsord – feghet kommer det kallas.
Har du inte ställt dina fötter på den fasta Klippan bör du göra det nu medan det ännu är ganska lugnt och fritt.

MEN, allt detta införs för att Antikrist ska både få rensat bort homosexuella och oliktänkande. Det kommer \”behövas\” eftersom samhället har \”förfallit\” och inte längre är grundat på Guds befallning till oss människor. Det kommer något nytt och större, än värre än vad vi kunnat föreställa oss.

Var vaken, be om att du må bli bestående inför Människosonen när Han kommer i sin Faders härlighet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s