En Syn på Min Bädd

Moln och Snö

En syn! Måndag den 1 mars 2016 kl. 16:30

Jag låg på min säng och vilade mig när jag hörde Andens röst fråga mig:

Vad ser du?

Jag svarade: Jag befinner mig mitt mellan molnen och jorden och far framåt. Jag ser vita moln över mig, en klarblå himmel där fram och en snötäckt värld under mig. Nu ser jag moln, nej, snö.

Jag for framåt, men också upp och ner och det var svårt att se skillnad mellan moln och snö.

Sen började jag falla neråt, och jag hann tänka; nu far jag till underjorden. Men jag befann mig på botten av havet, och ett par meter framför mig så jag en docka flyta uppåt. Det var ett rött skimmer runt den. Det var svårt att veta om det var blod blandat i vatten eller om det var ett ljussken, men färgen var röd. Dockan var av den typ som ögonen öppnas på när den reser på sig, och jag såg ögonen vara öppna och den steg mot ytan.

Sen försvann synen och jag hörde Anden fråga mig:

Vad gör jag nu?

Jag väntade en stund, och sa: Du gör ingenting? Det händer inget! Nej, det är för att jag gör inget.

Medan jag låg på sängen och grundade på vad jag precis sett, började den Helige Ande förklara för mig:

Snön som du såg, låg över hela jorden, den täckte allt.

Jag frågade: kommer du sända en ny istid?

Nej, snön du såg är villfarelse och täcker alla människor som inte har gett sina liv till mig. Snön går så djupt att det tar tid att gräva sig till marken. Snön är hårdpackat, och man kan vandra på den på vissa ställen, på andra ställen sjunker man ner och har svårt att komma upp, att vandra på snön är mycket besvärligt och slitsamt. Det är svårt att ta sig fram, svårt att hitta skydd, svårt att hitta föda och snön är kall. Den är vit och ser vacker ut, men är bedrägerisk i sin kyla, den skiner och blänker i solen, men den ger ingen verklig värme. På avstånd kan ingen urskilja himlen från den snötäckta ytan. Ytan är vacker och glänser men är kall, farlig och förrädisk. Ingen hittar skydd mot vindarna som blåser sin kalla vind. Den som söker skydd från kylan måste gräva djupt. Den som vill hitta mat måste gräva ner till marken. Den som vill bygga hus måste gräva bort stora mängder snö för att hitta fast mark och en fast grund att bygga på.

Dockan du såg är antikrist; (det engelska ordet ”puppet” kom till mitt sinne) och dockan fanns på havets botten men stiger nu upp till ytan. Ögonen var öppna och den såg. Mycket blod, och ett falskt ljus omger den. Den röda färgen visar på fara och död.

När du ingenting såg, är det för att visa att allt jag gör härefter gör jag enbart för hålla mina barn vid liv och hälsa, för att ge mat och hjälp och ledning. Ingenting gör jag härefter är för att bekräfta mitt ord för den som inte tror. När världen ser att ni älskar varandra, förstår de att JAG ÄR och bor mitt ibland mitt folk. Jag tar hand om er, jag leder er, jag försörjer er, jag botar er, jag skyddar er, och jag är er vila och trygghet. Du har fått löften om tecken, under och kraftgärningar av icke vanligt slag, och det ordet är tillförlitligt. Du ska få se allt jag visat dig, men det är inte för att underhålla icke-troende, inte för att visa upp att jag finns, inte för egen upphöjelse och ära. Min ära består i att mitt ord är sant och det ord jag gett mina barn ska fullbordas. Från och med nu kommer svåra tider över den här världen, för domen går fram och skall snart verkställas.


Jag låg länge kvar i sängen och ville gå upp för att skriva ner synen, men Ordet kom: Profeternas andar är profeterna underordnad. Så det slog mig, att jag prövar synen genom att inte skriva ner den förrän jag själv vill. Är det ett ord från Herren kommer den finnas kvar och kan skrivas ner. Då sade Anden: Jag ger dig ord att skriva ner den med.

På förmiddagen, innan detta, hade jag varit i bön inför Guds ansikte, och frågat och begärt att han skulle hjälpa mig i min nöd. Jag var så trött, sliten och slutkörd av att höra Andens röst, göra Guds vilja, och leva av tro men inte få se Hans härlighet (fast jag har fått många bönesvar och uppenbarelsekunskap och Jesus har talat många gånger, beklagade jag mig.). Jag beklagade mig inför honom och la ut mitt hjärtas sorg över det jag ser, hur enkelt vissa har det och att de inte behöver betala priset, att ta upp sitt kors och följa Herren. Vissa behöver bara göra en liten grej och så händer det mirakel. Och vi som får betala priset med helighet och helgelse och renhet, i sorg, bedrövelser och svårigheter, ser inget.

Ja, i korthet var det i den sinnesstämningen jag låg på sängen och försökte vila huvudet och kroppen. Jag var nerstämd och kände mig inte andlig alls.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s