Gud har makt

Gud har makt att hålla oss stående, att bevara oss från fall, att föra oss fram till tronen utan fläck eller skrynkla. Därför låter vi Anden helga oss, tala till oss om det som inte behagar Fadern, om det som är onödigt i våra liv, om det som inte behövs för att leva och tjäna Honom.

Vi låter Ordet få fäste i oss så att lär känna honom mer och mer, och kommer fram till kunskapen om Kristus Jesus, så att vi lär känna höjden, bredden, längden och djupet av Kristi kärlek. Vi har ett kall på våra liv:

1 Kor. 1:9 Gud är trofast som har kallat er till gemenskap med sin Son Jesus Kristus, vår Herre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s