Per-Arne Imsen SVERIGE VÄRLDSLEDANDE I SYNKRETISM! – SVENSKA PREDIKANTER VÄRLDSLEDARE I TYSTNAD!

Höj din röst och stå upp för sanningen. Det är dags att ta itu med apati och avfällighet i Svensk kristenhet. Ta Guds Ord på allvar. Vänd om och lev rätt. Stå upp och gör gott. 

Ef. 4:14 Vi skall då inte längre vara barn som kastas hit och dit av vågorna och som förs bort av varje vindkast i läran, när människorna bedriver sitt falska spel och i sin list förleder till villfarelse. 

Kol. 2:15 Han har klätt av väldena och makterna och förevisat dem offentligt, när han på korset triumferade över dem. 

Per-Arne Imsen skriver den 21 augusti 2015:

SVERIGE VÄRLDSLEDARE I SYNKRETISM! 

SVENSKA PREDIKANTER VÄRLDSLEDARE I TYSTNAD! 

”Aldrig har världens religioner kommit varandra så nära som i Sverige just nu”, sägs entusiastiskt av Hans Ulfvebrand, domprost i Domkyrkan i Stockholm, till tidningen Dagen idag.

Nu är det dags att vakna. Det går inte att lägga kudden på örat och somna om. Vi kan inte tillåta att hela kristenheten blir kontaminerad av främmande avgudar. 

Hur kan ni, tusentals svenska predikanter och ledare, vara så tysta då trons centrala kärna angrips som nu sker i Sverige? 

Var finns ni nånstans ni predikanter, kristna ledare, bibellärare, teologer, profeter som tror på Guds Ord? Varför är ni så förtvivlat tysta inför det som pågår i vårt land? Stå upp till trons försvar! Stå upp för vår frälsare, Jesus Kristus! Inför honom ska alla få böja sina knän. 

Visst finns det röster som höjs, men de är alldeles för få. 

Församlingsmedlemmar, utmana era ledare att tala tydligt om vad Guds Ord säger i dessa mycket viktiga och allvarliga frågor. 

———————————-
\”Tystnad inför ondskan är i sig själv en ondska: Gud kommer inte att hålla oss utan skuld. Att inte tala är att tala. Att inte handla är att handla.\” – Dietrich BonhoefferDen som skäms för mig och mina ord i detta trolösa och syndiga släkte, för honom skall också Människosonen skämmas, när han kommer i sin Faders härlighet med de heliga änglarna.\” Mark.8:38Därför säger HERREN så: Om du vänder om, skall jag låta dig komma tillbaka och du skall få tjäna mig. Om du skiljer det äkta från det oäkta skall du få vara som min mun.Jer.15:19 

~Per-Arne Imsen 21 Augusti 2015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s