Ko-Rona och The Great Reset

Jag är försiktig att föra fram konspirationsteorier och granskar det mesta innan jag uttalar mig. Det här fick min uppmärksamhet som jag upplever fler kristna borde hålla koll på, för att förbereda sig för vad som ligger framför oss.

Ibland kommer det fram vissa ord och uttryck vi känner väl igen men som ofta försvinner ur minnet, oftast för att det är ett laddat ämne och för med sig en viss känsla av ”konspirationsteorier”. En sådan fras är ”The New World Order”, som har betydelsen Den Nya Världsordningen. För oss kristna är det är ingen nyhet. Vi känner igen detta från Uppenbarelsebokens undervisning om hur det ska uppstå ett vilddjur som omfattar och trampar ner hela världen, och utifrån det vilddjuret ska det uppstå två personer – antikrist och den falske profeten. Många världsledare har öppet talat om den nya världsordningen, bland annat George W. Bush.

I och med ko-rona verkar de ha lyckats genomföra vad de kallar The Great Reset, en nollställning av världsekonomin, religion och politik. Boken ”Covid-19: The Great Reset” av Klaus Schwab har öppet propagerat för detta och har lagt ut i detalj hur ko-rona kommer användas för att genomföra planen. [Jag kommer att lägg ut en länk till boken alldeles strax]

I videon nedan drar jag slutsatsen att detta nu verkar vara genomfört. Lyssna vad hon säger och dra din egen slutsats. Videon är bara på 18 sekunder. Kredit går till John Hallers Prophecy Update där jag hörde det första gången och från vilken jag extraherat klippet.

We will be looking at what contact-tracing looks like in the new world order. And yes it will be pubs and clubs, and other things if we have a positive case there. Our response may be differently, different if we know that people are fully vaccinated, so we’re working trhough a number of those…

Vi kommer att titta på hur kontaktspårning ser ut i den nya världsordningen. Och ja det blir pubar och klubbar, och andra saker om vi har ett positivt utfall där. Vårt svar kan vara annorlunda, annorlunda om vi vet att människor är helt vaccinerade, så vi arbetar med flera av dem …

Den här anmärkningsvärda kommentaren gavs på en presskonferens hos guvernören för New South Wales i Australien och visar hur långt gånget planen har kommit. Lägg märke till hur självklart hon talade om The New World Order, som om att vi nu lever i den nya världsordningen. Det har visat sig att Australien har hållit den strängaste policyn kring restriktioner kring ko-rona och har haft som mål att uppnå nollprocentig sjukdomsfall.

Flera skräckhistorier har först fram genom olika medier, om t.ex. hur polisen arresterat de som inte burit mask, eller hur de har stängt statsgränserna inom Australien och förhindrat små barn att förenas med sina föräldrar.

Vad det här betyder konkret för oss återstår att se.

Men när detta börjar ske, så räta på er och lyft upp era huvuden, ty då närmar sig er förlossning. Luk. 21:28

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s