Jag känner mig dum och tom!

”Igår upplevde jag en sådan otroligt stark närvaro av Jesus. Jag fick sådana härliga uppenbarelser från Ordet och jag flödade i bön hela dagen. Det var helt otroligt. Jag förstår inte vad som sker med mig. Idag känner jag ingenting. Allt känns så overkligt. Allt måste ha varit påhittad, jag kanske bara inbillade mig allt. Nu känner jag mig bara dum och idiotisk. Det kan inte ha varit verkligt”.

När HERREN är tyst växer du. Bli inte orolig om Han inte säger lika mycket idag. Han vill se om du förstår det Han redan visat och uppenbarat för dig. Han tittar på dig med kärlek och glädje, Han är tyst för nu växer du och sträcker dig mot mera ljus. Han vill se dig sträcka dig efter mer.

Sef. 3:17 HERREN,din Gud, bor i dig, en hjälte som frälsar. Han gläder sig över dig med lust, han tiger stilla i sin kärlek, han fröjdas över dig med jubel.\”

Ords. 4:18  De rättfärdigas stig är lik gryningens ljus, som växer i klarhet, tills dagen når sin höjd.

Amen!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s