Fakta nr. 11 och Fråga nr. 11

← Förra | Nästa →

 

Fakta nr. 11: Aposteln Petrus säger i 1 Petr. 1:7för att er tro som prövats, vilken är långt mera värd än förgängligt guld som prövats genom eld, ska visa sig bli till lov, pris och ära, vid Jesu Kristi uppenbarelse.
 
Först av allt, så konstaterar Petrus att vi kommer att få pris och ära på grund av det sätt vi har uthärdat vår trosprövningar framtill Jesu Kristi uppenbarelse. Vad är det för ”trosprövningar” som vi uthärdar i en Pre-Trib eller en Mid-Trib uppryckande? Ingen. Vi skulle då alla sugas upp mitt i vår fullkomligt ordinära dag, för att festa loss med Herren i sju år?
 
Det finns alltför många fel i detta att det skulle behövas en egen bok. Vi rekommenderar vår: ”Avslöja Satan’s Left Behind” på http://torahkingdomliving.com.
 
För det andra, detta förklarar att lovet och äran inte kommer FÖRRÄN ”Uppenbarelsen av Jesus Kristus”, som även den mest rabiata Pre-Tribbare medger inte kommer hända förrän Pre-Tribbarnas ”andra” Andra Återkomst, när Herren Jesus FYSISKT och SYNLIGT återkommer ”tillsammans med Sin församling” [Upp. 14:1-5 Och jag såg, och se, ett Lamm stod på Sions berg och tillsammans med det 144 000, som hade hans Faders namn skrivet på sina pannor. Och jag hörde ett ljud från himlen såsom bruset av väldiga vatten och såsom dånet av stark åska. Och jag hörde ljudet av harpospelare som spelade på sina harpor. Och de sjöng som om det var en ny sång inför tronen och inför de fyra varelserna och inför de äldste, och ingen kunde lära sig den sången, utom de 144 000, som var friköpta från jorden. Dessa är de som inte har befläckat sig med kvinnor, för de är jungfrur. Dessa är de som följer Lammet vart det än går. Dessa blev friköpta från människorna till en förstlingsfrukt åt Gud och Lammet. Och i deras mun har inget svek blivit funnet, för de är fläckfria inför Guds tron.]
 
Fråga nr. 11: Så hur får en logisk, sanningsälskande, pånyttfödd, andefylld kristen alla dessa BOKSTAVLIGA bibelsanningar att passa med sina Pre-Trib/Mid-Trib teorier som vi har beskrivit och som så många har trott?

← Förra | Nästa →


Inledning | Fakta nr. 1 och Fråga nr. 1 | Fakta nr. 2 och Fråga nr. 2 | Fakta nr. 3 och Fråga nr. 3 | Fakta nr. 4 och Fråga nr. 4 | Fakta nr. 5 och Fråga nr. 5 | Fakta nr. 6 och Fråga nr. 6 | Fakta nr. 7 och Fråga nr. 7 | Fakta nr. 8 och Fråga nr. 8 | Fakta nr. 9 och Fråga nr. 9 | Fakta nr. 10 och Fråga nr. 10 | Fakta nr. 11 och Fråga nr. 11 | Fakta nr. 12 och Fråga nr. 12 | Fakta nr. 13 och Fråga nr. 13 | Fakta nr. 14 och Fråga nr. 14 | Fakta nr. 15 och Fråga nr. 15 | Fakta nr. 16 och Fråga nr. 16 | Fakta nr. 17 och Fråga nr. 17 | Fakta nr. 18 och Fråga nr. 18 | Fakta nr. 19 och Fråga nr. 19 | Fakta nr. 20 och Fråga nr. 20 | Fakta nr. 21 och Fråga nr. 21 | Fakta nr. 22 och Fråga nr. 22

2 reaktioner på ”Fakta nr. 11 och Fråga nr. 11

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s