Fakta nr. 4 och Fråga nr. 4

← Förra | Nästa →

 

Fakta nr. 4: Apg. 3:18-20 Men det som Gud har förutsagt genom alla sina profeters mun, att Kristus skulle lida, det har han på detta sätt låtit gå i uppfyllelse. Ångra er därför och vänd om, så att era synder blir utplånade, och för att tider av vederkvickelse ska komma från Herrens ansikte, och han sänder Jesus Kristus, han som tidigare blev förkunnad för er.
 
Om de nu är bibeltroende fundamentalister – som de påstår – måste därför pre/mid-tribbare tro att denna ”perioden där allting återställs” faktiskt skulle börja med vedermödans sju år, som beskrivs i Skriften som en period med allt ökande förödelse – eld, översvämningar, epidemier, hemsökelser, jordbävningar, tsunamier och kanske även kollisioner med meteoriter, vulkaner, Satan och hans änglar som vandrar runt på jorden i fysiska kroppar, falska ”aliens”, vilddjurets märke, förödelsens styggelse osv.
 
Fråga nr. 4: Är det ens möjligt att någon kan se de SJU ÅREN, en period med sådana fruktansvärda händelser, som en ”tid av återställelse”?
 
 

← Förra | Nästa →


Inledning | Fakta nr. 1 och Fråga nr. 1 | Fakta nr. 2 och Fråga nr. 2 | Fakta nr. 3 och Fråga nr. 3 | Fakta nr. 4 och Fråga nr. 4 | Fakta nr. 5 och Fråga nr. 5 | Fakta nr. 6 och Fråga nr. 6 | Fakta nr. 7 och Fråga nr. 7 | Fakta nr. 8 och Fråga nr. 8 | Fakta nr. 9 och Fråga nr. 9 | Fakta nr. 10 och Fråga nr. 10 | Fakta nr. 11 och Fråga nr. 11 | Fakta nr. 12 och Fråga nr. 12 | Fakta nr. 13 och Fråga nr. 13 | Fakta nr. 14 och Fråga nr. 14 | Fakta nr. 15 och Fråga nr. 15 | Fakta nr. 16 och Fråga nr. 16 | Fakta nr. 17 och Fråga nr. 17 | Fakta nr. 18 och Fråga nr. 18 | Fakta nr. 19 och Fråga nr. 19 | Fakta nr. 20 och Fråga nr. 20 | Fakta nr. 21 och Fråga nr. 21 | Fakta nr. 22 och Fråga nr. 22

4 reaktioner på ”Fakta nr. 4 och Fråga nr. 4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s