Fakta nr. 18 och Fråga nr. 18

← Förra | Nästa →

 

Fakta nr. 18: Om någon verkligen tror på Dispensationalismens falska ”lära om Imminency”, att man bokstavligen kunde bli ”uppryckt” vilken minut som helst, och om någon kör en bil, lastbil, båt eller ett flygplan när det händer, är det mycket troligt att ett sådant omdömeslöst beteende omedelbart skulle orsaka att någon som ännu inte har hört evangeliet om Jesus Kristus att dödas i efterföljande ”olyckor”, precis som de beskrivs och förutsägs i ”Left Behind” serien som en högteknologisk önskedröm. Faktiskt, genom deras bedrägliga längtan efter att skrämma människor att acceptera Kristus som Frälsare så har producenterna av dessa pseudo-kristna, ANTIKRISTILGA mardrömmar, avsatt en betydande del av budgeten för special-effekter, för att med stor omsorg skildra just sådana blodiga händelser, ”ju mer skrämd blir du, min käre”.
 
Fråga nr. 18-A: För att vara teologiskt konsekvent, BORDE INTE varenda en som påstår sig vara en Jesu lärjunge, som samtidigt tror på och predikar ”läran om Imminencyvisa en genuin kristen plikt att skydda ALLA sådana förlorade människor genom att omedelbart, idag, JUST NU överlämna ALLA sina körkort, och omedelbart upphöra att använda motorfordon?
 
Fråga nr. 18-B: Om inte, VARFÖR INTE?
 
 

← Förra | Nästa →


Inledning | Fakta nr. 1 och Fråga nr. 1 | Fakta nr. 2 och Fråga nr. 2 | Fakta nr. 3 och Fråga nr. 3 | Fakta nr. 4 och Fråga nr. 4 | Fakta nr. 5 och Fråga nr. 5 | Fakta nr. 6 och Fråga nr. 6 | Fakta nr. 7 och Fråga nr. 7 | Fakta nr. 8 och Fråga nr. 8 | Fakta nr. 9 och Fråga nr. 9 | Fakta nr. 10 och Fråga nr. 10 | Fakta nr. 11 och Fråga nr. 11 | Fakta nr. 12 och Fråga nr. 12 | Fakta nr. 13 och Fråga nr. 13 | Fakta nr. 14 och Fråga nr. 14 | Fakta nr. 15 och Fråga nr. 15 | Fakta nr. 16 och Fråga nr. 16 | Fakta nr. 17 och Fråga nr. 17 | Fakta nr. 18 och Fråga nr. 18 | Fakta nr. 19 och Fråga nr. 19 | Fakta nr. 20 och Fråga nr. 20 | Fakta nr. 21 och Fråga nr. 21 | Fakta nr. 22 och Fråga nr. 22

3 reaktioner på ”Fakta nr. 18 och Fråga nr. 18

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s