Fakta nr. 16 och Fråga nr. 16

← Förra | Nästa →

 

Fakta nr. 16: I den teoretiska Pre-Trib uppryckandet av församlingen, även som den porträtteras i ”Left Behind” serien som en ”religiös fiktion”, skulle miljontals ofrälsta människor, i realiteten, dödas av Gud utan förvarning som ett direkt resultat av Hans plötsliga, ensidiga, katastrofartade, globala ingripande i människans angelägenheter, genom att Han rycker bort sin församling, alla på en gång, utan NÅGON SOM HELST förvarning. Många av dessa som dödas av Gud utan någon förvarning skulle därför inte haft en möjlighet att höra det frälsande evangeliet om Hans Son, Jesus Kristus!
 
Fråga nr. 16:Eftersom ”Herren…inte vill att någon ska gå förlorad, utan att alla ska få tid att omvända sig.” [2 Petr. 3:9], hur stämmer detta överens med den kristall-klara BOKSTAVLIGA ny-testamentliga uttalandet angående den eviga Skaparens oförändrade karaktär och intentioner med den onekliga eviga konsekvensen för den ofrälste som skulle dödas utan varning som en konsekvens av dessa katastrofer som orsakas av den ögonblickliga borttagandet – av ”de utvalda” – utfört av Gud?
 

← Förra | Nästa →


Inledning | Fakta nr. 1 och Fråga nr. 1 | Fakta nr. 2 och Fråga nr. 2 | Fakta nr. 3 och Fråga nr. 3 | Fakta nr. 4 och Fråga nr. 4 | Fakta nr. 5 och Fråga nr. 5 | Fakta nr. 6 och Fråga nr. 6 | Fakta nr. 7 och Fråga nr. 7 | Fakta nr. 8 och Fråga nr. 8 | Fakta nr. 9 och Fråga nr. 9 | Fakta nr. 10 och Fråga nr. 10 | Fakta nr. 11 och Fråga nr. 11 | Fakta nr. 12 och Fråga nr. 12 | Fakta nr. 13 och Fråga nr. 13 | Fakta nr. 14 och Fråga nr. 14 | Fakta nr. 15 och Fråga nr. 15 | Fakta nr. 16 och Fråga nr. 16 | Fakta nr. 17 och Fråga nr. 17 | Fakta nr. 18 och Fråga nr. 18 | Fakta nr. 19 och Fråga nr. 19 | Fakta nr. 20 och Fråga nr. 20 | Fakta nr. 21 och Fråga nr. 21 | Fakta nr. 22 och Fråga nr. 22

3 reaktioner på ”Fakta nr. 16 och Fråga nr. 16

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s