Fakta nr. 8 och Fråga nr. 8

← Förra | Nästa →

 

Fakta nr. 8:Var därför till ert sinne beredda till handling, var sansade och sätt ert hopp helt och fullt till den nåd som ska komma er till del vid Jesu Kristi uppenbarelse.” 1 Petr. 1:13
 
Enligt Pre-Trib och Mid-Trib teoretiker ska det faktiskt vara TVÅ ”Andra ankomster”, även om det inte finns ett enda bevis för det i någon icke-Scofield, Icke-Ryrie, icke-Moody, icke-Sionist-kult Bibel. Enligt dessa som trycker på denne Laodiceiska onda andars lära, kommer Kristi ”första andra ankomst” vara osynlig och tyst (likt en tjuv), och kommer ske sju (eller 3½) år innan Hans högljudda, offentliga ”Härliga uppenbarelse”, mot SLUTET av Vedermödan.
 
Fråga nr. 8 (I tre delar):
 
(A.) När sker ”UPPENBARELSEN” av Jesus Kristus? (1 Petr. 1:13). Om hans ”första andra ankomst” vid ett Pre-Trib eller Mid-Trib ”uppryckande” sker tyst, osynligt, och ”likt en tjuv”, hur kan det då vara en ”uppenbarelse”?
 
(B.) Om nu Herren Jesus, Petrus och de andra apostlarna ”verkligen” kände till och ”verkligen” predikade ett Pre-Trib uppryckande av församlingen, som dispensationalisterna påstår (trots att det inte finns ett enda bevis för detta i en icke-kult Bibel), varför skulle de göra ett uttalande som detta, som motsäger varje föreställning om ett Pre-Trib/Mid-Trib uppryckande?
 
(C.) Och om ”nåden” som Petrus talar om kommer från Herren Jesus vid Hans UPPENBARELSE (som bara kan ske mot slutet av Vedermödan), VAD är det då Han har med sig vid Hans hypotetiska ”Pre-Trib” plundring? ”Pre-nåd”? Eller ”Icke-Nåd, som framförs tillsammans med ”icke-evangeliet om nåd”?
 
 

← Förra | Nästa →


Inledning | Fakta nr. 1 och Fråga nr. 1 | Fakta nr. 2 och Fråga nr. 2 | Fakta nr. 3 och Fråga nr. 3 | Fakta nr. 4 och Fråga nr. 4 | Fakta nr. 5 och Fråga nr. 5 | Fakta nr. 6 och Fråga nr. 6 | Fakta nr. 7 och Fråga nr. 7 | Fakta nr. 8 och Fråga nr. 8 | Fakta nr. 9 och Fråga nr. 9 | Fakta nr. 10 och Fråga nr. 10 | Fakta nr. 11 och Fråga nr. 11 | Fakta nr. 12 och Fråga nr. 12 | Fakta nr. 13 och Fråga nr. 13 | Fakta nr. 14 och Fråga nr. 14 | Fakta nr. 15 och Fråga nr. 15 | Fakta nr. 16 och Fråga nr. 16 | Fakta nr. 17 och Fråga nr. 17 | Fakta nr. 18 och Fråga nr. 18 | Fakta nr. 19 och Fråga nr. 19 | Fakta nr. 20 och Fråga nr. 20 | Fakta nr. 21 och Fråga nr. 21 | Fakta nr. 22 och Fråga nr. 22

3 reaktioner på ”Fakta nr. 8 och Fråga nr. 8

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s