Fakta nr. 17 och Fråga nr. 17

← Förra | Nästa →

 

Fakta nr. 17: Således är det en omfattande ”oavsiktlig konsekvens” av Dispensationalisternas ”läran om Imminency” (att Kristus ”kan” återvända ”för” sin församling i vilken stund som helst) blir att miljoner förlorade människor runtom i världen som aldrig har hört evangeliet om Jesus Kristus från Nasaret skulle dödas genom Guds hand. Men Herren säger till profeten Hesekiel: ”När jag säger till den ogudaktige: Du skall dö, och du inte varnar honom och inte säger något för att varna den ogudaktige för hans ogudaktiga väg och så rädda hans liv, då skall den ogudaktige dö i sin missgärning, men hans blod skall jag utkräva av din hand.[Hes. 3:18]
 
Fråga nr. 17:Om JHWH Elohim kräver att viska varna den ogudaktige för att försöka rädda den ogudaktiges själ, VARFÖR skulle Han inte också själv vara bunden vid samma moraliske standard? Men är Han det, då är ett Pre-Trib/Mid-Trib-uppryckande av församlingen fullständigt inkonsekvent med Guds, i Bibelns, uppenbarade moraliske väsen. Men är Han inte bunden av det, då är Han inte Bibelns Gud, utan är bara ännu en falsk gud, Dispensationalismens ”gud”, som ÄR församlingen i Laodicea.

 

← Förra | Nästa →


Inledning | Fakta nr. 1 och Fråga nr. 1 | Fakta nr. 2 och Fråga nr. 2 | Fakta nr. 3 och Fråga nr. 3 | Fakta nr. 4 och Fråga nr. 4 | Fakta nr. 5 och Fråga nr. 5 | Fakta nr. 6 och Fråga nr. 6 | Fakta nr. 7 och Fråga nr. 7 | Fakta nr. 8 och Fråga nr. 8 | Fakta nr. 9 och Fråga nr. 9 | Fakta nr. 10 och Fråga nr. 10 | Fakta nr. 11 och Fråga nr. 11 | Fakta nr. 12 och Fråga nr. 12 | Fakta nr. 13 och Fråga nr. 13 | Fakta nr. 14 och Fråga nr. 14 | Fakta nr. 15 och Fråga nr. 15 | Fakta nr. 16 och Fråga nr. 16 | Fakta nr. 17 och Fråga nr. 17 | Fakta nr. 18 och Fråga nr. 18 | Fakta nr. 19 och Fråga nr. 19 | Fakta nr. 20 och Fråga nr. 20 | Fakta nr. 21 och Fråga nr. 21 | Fakta nr. 22 och Fråga nr. 22

3 reaktioner på ”Fakta nr. 17 och Fråga nr. 17

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s