Google-Översättning av Enroos varning för Jon-Are Pedersen

(Se uppdateringar neddragna om mörkers tjänare och ljugaren Jon-Are Pedersen)
Läs hans inlägg på enroos.org
Vi ser en höjning av vaktmästare i de nordliga länderna, sedan 2 januari 2019 när vi började livebroadcast 4th Night Watch Victory Prayer från måndag till fredag ​​har många varit en del av tidiga morgonbönen från de nordliga länderna. Men också från hela världen.
Det finns minst 23 skrifter i bibeln om watchman och det finns många skrifter relaterade till 4th Night Watch. Vi fokuserar uppstigningen av watcman till 4: e natten klockan som är mellan 3am -6am. Det finns flera skrifter om de historiska händelserna under 4: e natten klockan;
    • Jakob brottas med Gud och mötte honom ansikte mot ansikte precis innan han gick in i sitt öde som Israel. Genesis 32: 22-31
    • Moses ledde israeliterna över Röda havet Exodus 14: 25-26
    • Gideon besegrade midianiterna (mittvakt), domare 7: 19-24
    • Peter och Jesus går på vatten, Matteus 14: 25-26
    • Änglarna verkar herdarna i fältet för att tillkännage frälsarens födelse. Lukas 2: 8-14
    • Jesus är uppstånden från de döda, Matteus 28: 1
Fördelarna med 4th Night Watch
Du kommer att skapa en annan seger runt Job 38:12 \”beordra din dag, för att gryningen (soluppgången) ska känna sin plats\”. Den trefaldiga fördelen du har är nr 1) Din själ och själ är inte bombarderad av ord, skyldigheter, tankar från utsidan. Du kan fokusera på Gud med ett sinn som är friskt och fridfullt. Nr 2) Mörkets styrkor och makt patrullerar inte den tiden åtminstone inte i samma utsträckning som under dagen, varför? Djävulen behöver ha människor och massorna av människor som går på jorden och geografiska områden för att kunna etablera sin onda närvaro. På samma sätt behöver Gud ha människor som är rena och heliga för att användas som kärl av Hans kraft. Nr3) Skriften som de ovanstående bevisar för oss ett speciellt drag, möjligheter som äger rum genom Guds Ande.
Vi ser att många människors liv förändras som ett resultat av att vara med i 4: e Night Watch Victory Prayer, här är några av många:

\”Jag har kommit in i Guds ära och upplevt närvaron av Yeshua\” M. L
\”Det har förändrat mitt andliga liv och jag hör Helt klart från Herren\” M.I
\”Slutligen en lösning hur man ska vara över och inte under. Mycket snabba förändringar har skett i mitt liv \”L. S
\”Det är en sådan uppenbarelse av ordet och det andliga riket\” M. T
\”Det ger mig makt till mina dagar och avslöjar demonerna\” U. K
\”Mycket kamp har försvunnit och ny auktoritet har kommit och uppenbarelse vad händer i andens rike, hur jag vinner seger\” N. A
\”Mitt liv har påverkats väsentligt och förändrats\” I. A
\”Du ger oss verktyg för att förändras och utvecklas som väktare, övervinna djävulen steg för steg\” M. A
\”En enorm förändring i mitt liv min bön är starkare, skyddet är starkare. Jag hör Gud bättre \”R. O
\”Min böneförändring förändras alla mina dagar är mycket bättre och jag har blivit mer känslig i Anden. Jag lär mig så mycket \”E. P

Sann vakman och falsk vaktman. VARNING FÖR JON-ARE PEDERSEN !!!
Innan ett nytt Guds rörelse kommer in i fullständiga manifestationer finns det en ökning av det falska som försöker locka och förföra andra till ett mycket mycket mörkt bedrägligt sätt att närma sig saker. Skriften talar om vargar i billiga kläder, falska profeter Matt 7:15. De hela tillvägagångssättet talar mot andra på grund av rykten, lögner, denna typ av människor har ofta svartsjuka och oförmåga att se några sanna manifestationer av ett liv i tro enligt exempelvis Mark 16: 17-18 på grund av deras synd. En av de största bedragarna är Jon-Are Pedersen som har något som kallas \”helig kvarleva\” en blogg, en bedragare, en lögnare. Jon-Are Pedersen presenterar inte många bibelns läror, lärelsens ord för att någon ska byggas upp i tro på Bibelns Gud.
INGEN frukt alls
Jon-Are Pedersen kan inte dyka upp någon frukt och vittnesmål att människor har blivit frigjorda, läktas, andens frukter (Gal 5: 22-23) eller andra frukter som bibeln talar om ??? Men, Jon-Are Pedersen baserar vad han gör på att skriva negativ (negativ är inte bara dålig men om dina inlägg är 95% negativa så finns det något som är helt fel). Inte bara det värre är att många av Jon-Are Pedersen-skrifterna är fyllda med rena lögner och bedrägerier om mig och andra. DET FINNS INTE ANTALANDE INGEN KONVIKTION AV DEN HELLE ANDEN I JON-ARE PEDERSENS SKRIVNINGAR ???
Människor som Jon-Are Pedersen gör detta när de har misslyckats i sitt eget liv och går i besvikelse som har utvecklats till bitterhet. Hebr 12:15 \”Ser noggrant ut att ingen misslyckas av Guds nåd; så att ingen rot av bitterhet springa upp besvärar dig, och därigenom blir många förorenade \”. Jon-Are Pedersen är en lögnare och lever oren sexuellt och har allvarliga problem i sitt personliga liv på detta område, 1 Kor 5: 9-11 \”Jag skrev till dig i mitt brev att inte associera mig med sexuella omoraliska människor\”. Denna typ av människor har fallit från nåd och vad som är värre diskvalificerar de sig själva från att vara del av 4th Night Watch Victory Prayer, här är några av många:

\”Jag har kommit in i Guds ära och upplevt närvaron av Yeshua\” M. L
\”Det har förändrat mitt andliga liv och jag hör Helt klart från Herren\” M.I
\”Slutligen en lösning hur man ska vara över och inte under. Mycket snabba förändringar har skett i mitt liv \”L. S
\”Det är en sådan uppenbarelse av ordet och det andliga riket\” M. T
\”Det ger mig makt till mina dagar och avslöjar demonerna\” U. K
\”Mycket kamp har försvunnit och ny auktoritet har kommit och uppenbarelse vad händer i andens rike, hur jag vinner seger\” N. A
\”Mitt liv har påverkats väsentligt och förändrats\” I. A
\”Du ger oss verktyg för att förändras och utvecklas som väktare, övervinna djävulen steg för steg\” M. A
\”En enorm förändring i mitt liv min bön är starkare, skyddet är starkare. Jag hör Gud bättre \”R. O
\”Min böneförändring förändras alla mina dagar är mycket bättre och jag har blivit mer känslig i Anden. Jag lär mig så mycket \”E. P

Sann vakman och falsk vaktman. VARNING FÖR JON-ARE PEDERSEN !!!
Innan ett nytt Guds rörelse kommer in i fullständiga manifestationer finns det en ökning av det falska som försöker locka och förföra andra till ett mycket mycket mörkt bedrägligt sätt att närma sig saker. Skriften talar om vargar i billiga kläder, falska profeter Matt 7:15. De hela tillvägagångssättet talar mot andra på grund av rykten, lögner, denna typ av människor har ofta svartsjuka och oförmåga att se några sanna manifestationer av ett liv i tro enligt exempelvis Mark 16: 17-18 på grund av deras synd. En av de största bedragarna är Jon-Are Pedersen som har något som kallas \”helig kvarleva\” en blogg, en bedragare, en lögnare. Jon-Are Pedersen presenterar inte många bibelns läror, lärelsens ord för att någon ska byggas upp i tro på Bibelns Gud.
INGEN frukt alls
Jon-Are Pedersen kan inte dyka upp någon frukt och vittnesmål att människor har blivit frigjorda, läktas, andens frukter (Gal 5: 22-23) eller andra frukter som bibeln talar om ??? Men, Jon-Are Pedersen baserar vad han gör på att skriva negativ (negativ är inte bara dålig men om dina inlägg är 95% negativa så finns det något som är helt fel). Inte bara det värre är att många av Jon-Are Pedersen-skrifterna är fyllda med rena lögner och bedrägerier om mig och andra. DET FINNS INTE ANTALANDE INGEN KONVIKTION AV DEN HELLE ANDEN I JON-ARE PEDERSENS SKRIVNINGAR ???
Människor som Jon-Are Pedersen gör detta när de har misslyckats i sitt eget liv och går i besvikelse som har utvecklats till bitterhet. Hebr 12:15 \”Ser noggrant ut att ingen misslyckas av Guds nåd; så att ingen rot av bitterhet springa upp besvärar dig, och därigenom blir många förorenade \”. Jon-Are Pedersen är en lögnare och lever oren sexuellt och har allvarliga problem i sitt personliga liv på detta område, 1 Kor 5: 9-11 \”Jag skrev till dig i mitt brev att inte associera mig med sexuella omoraliska människor\”. Denna typ av människor har fallit från nåd och vad som är värre diskvalificerar de sig själva från att vara en del av Guds framtida drag i nationen. Intressant faktum är att Jon-Are Pedersen är i kontakt med en kristen häxa från var han tar emot några av hans uppgifter från. Detta som under senare år har \”gjutits\” från 11 olika kyrkor i Sverige på grund av hennes manipulation, häxverk, lögner och försök att dela kyrkor. Denna häxa har liknande problem som det står skrivet i 1 Kor 5: 9-11.
Lita inte på människan utan lita på smörjelsen
Vi har en överväldigande mängd människor som tar emot mirakel, helande, befrielse och viktigaste saker de kommer närmare Gud och är mer hungriga mot Honom och söker sitt ansikte och läser deras biblar. Detta är den rapport vi mottar varje vecka från hela världen. Kom alltid ihåg att Satan inte kan kopiera den Helige Andes smörjelse, Sanningen. Du måste alltid testa andarna, förstå det inre vittnesbördets funktion och lita på den Helige Andens smörjelse som har blivit utgiven från himlen som hjälpen, 1 Joh 2: 20-25.
Upplivningen i Sverige kommer att vara otäck
Det är dags att skydda sanningen avslöja lögnare och göra det offentligt, för Gud sa till mig för några månader sedan att \”väckelsen i Sverige kommer att vara otäck\”. Att innebära många lögner kommer att manifesteras när vi går framåt. Så detta är bara en bekräftelse på saker som Gud redan talade till mig om. Att avsluta med detta alla som ångrar sig och bär omvändelseens frukt kommer enligt bibeln att förlåtas.
Till Jon-Are Pedersen är det här en biljettpris!
Jag skulle när som helst träffa Jon-Are Pedersen offentligt och fylla en hall med människor att bevittna och 20 personer med kämpar och obotliga sjukdomar. Jag skulle sända detta möte LIVE på Youtube, Persicope, Twitter, Facebook som ett bevis för alla!
Då skulle jag låta Jon-Are Pedersen tjäna sin Gud (eller röst han följer) i 60 minuter, då kommer vi alla att se vad Gud Jon-Are Pedersen faktiskt tjänar.
Därefter skulle jag tjäna min Gud i 15 minuter och då kan alla se själv vilken Gud jag tjänar?
Vi kan få läkarna att vara en del av det valda mötet av dem som är sjuka så att de kan verifiera frukten.
Det kan givetvis bara fungera om Jon-Are Pedersens Gud (eller röst han följer) är vaken det ögonblicket och inte sover, eller inte en plötslig resa eller upptagen med andra saker (sådant har hänt tidigare i 1Kings 18:30 -35).
Jag har försökt ringa (via budbärare flera gånger och lämnade ett meddelande) Jon-Pedersen men inget svar, låt oss se hur den här hycklaren och avkomman till en viper har tillräckligt med ryggrad för att träffas personligen?
Väntar på att ordna en neutral anläggning, datum och tid?
Uppdatera 12/6 nr 1: Jon-Are Pedersen inlägg om den här bloggen på hans facebook.
Mina frågor är fortfarande obesvarade? Jag har en biljettpris (text ovanför) för att träffas med direktsändning till alla för att se ytterligare ögonvittnen i en hall plus sjuka människor som det står ovan. Nu, du Jon-Are Pedersen som kallar mig falsk varför tar du inte chansen att träffa mig offentligt och avslöja mig? DÄR KAN VI SE WHO\’S FALSE OCH Vem är verkligen väntar på ditt svar?
Uppdatera 12/6 nr 2: Jon-Are Pedersen så kallat svar. JON-ARE PEDERSEN ÖNSKAR INTE MÖTE ???
Fakta nr 1) Jon-Are Pedersen vill inte träffas för att ta upp allt i ljuset av bibeln och diskutera (med direktsändning till alla sociala medier framför människor för att vara ett vittne om att saker sägs). Detta är typiskt med sektledare som de vill gömma sig!
Fakta nr 2) Jon-Are Pedersen vill inte träffas för att visa på ett offentligt möte frukten av att följa bibeln och Guds Son, säger bibeln av FRUITEN DU SKRAR DEM Matt 12:33. Så den enda frukten som lämnas eller ses av Jon-Are Pedersen är lögner, anklagelser, inte villiga att träffa en person, inte villig att föra saker i ljuset.
Jon-Are Pedersen är inte villig att följa bibliska protokoll?
Fakta nr 3) Jon-Are Pedersen använder ironi för att driva fokus från sig själv och sin fegisväg för att undvika att träffas offentligt. Faktum är att Jon-Are Pedersen inte är redo att stå upp för vad han tror, ​​han stannar kvar i sitt rum bakom stängda dörrar och gör sina bloggar och gör sig otrevlig? Vilken fegis! men vad mer kan man förvänta sig av den onda tjänaren?
Fakta nr 4) Jon-Are Pedersen tror inte på änglar och försöker ta det jag säger ur sammanhanget. Om jag har sett en ängel med kläder i en viss färg, är det bara enligt \”[[Hebr 13: 2]] KJV * Var inte glömsk att underhålla främlingar, för därigenom har vissa haft änglar ojämn.\” Vissa människor kommer att vara medvetna om en ängel som Maria som fick kallet att föda Guds Son. När vi fokuserar på Gud och Bibeln är Gud och Bibeln vad som ska börja komma i vårt verkliga liv. Enkel!
så jag kommer att ha ett online-möte om änglar det bibliska sättet!
Eftersom det här är sättet, kommer jag härmed att förklara att då låter bibelns Gud döma mellan dig Jon-Are Pedersen och mig från denna dag och framåt!
Harry Forsberg, jag står för allt det bibeln står för, det är mitt svar till dig. Att döma en människa utifrån ett enskilt möte så som det vore det enda som förkunnas är inte sakligt. Personliga relationen med Herren är det viktigaste av allt så som lärjungarna vandrade i evangelierna med Herren. Utifrån detta och bibelordet, studerandet av bibeln är ett liv man ska leva så har jag alltid predikat och predikar. Det är väldigt enkelt egentligen! Vi har alla olika erfarenheter och kan också uttrycka oss olika pga detta. Vi kan alla ha olika uppfattningar i olika detaljer men behöver inte blåsa upp en lärostrid i varje detalj. Jag anser att man ska tolka hela bibeln utifrån allt vad Herren säger och gör I evangelierna och låta detta vara ett rättesnöre pga det är i Honom vi lever och är till, jag är tacksam att Han sänt den Helige Anden som hjälpare i detta att se Guds Son. Detta är vad jag står för! Om ni vill kritisera mig för allt möjligt mellan himmel och jord så är upp till er. Om jag nu uppfattas som hotfull när jag vill ha möten i städer där det finns några få som ljuger om mig, det är isåfall ett hot mot lögnen och ingenting annat, det är inga små lögner utan brutala och bisarra utan saklig bakgrund. Där behöver ni verkligen skärpa upp er till saklig nivå. Det är allt jag har och säga till er här. Tack för mig sammtidigt vill jag härmed också säga att jag förlåter var och en utav er! Tack och adjö!
Behöver dock varnas för sådana här personer!
UPPDATERING 14 juni Mina senaste skrifter till Jon-Are Pedersen efter att ha försökt kommunicera med dem.
Jon-Are Pedersen måste varnas om offentligt!

Jag kommer offentligt att varna för dig, Jon-Are Pedersen, var jag än går över hela världen. Du är inte en bibelens tjänare, men en mörkets tjänare. Du är en ond person som måste varnas för offentligt, din sekt som så kallad \”ledarskapsstil\” är mycket lik Knutby i Sverige och andra mycket skadliga och kontrollerande kulter!

Det här är slutet på mina svar och jag rekommenderar att alla går iväg från Jon-Are Pedersen, en tjänare av mörker! Den här mannen är full av lögner och ondskan, en sekreterare! Djävulen kan också använda bibelverser för att lura människor!
Men när det gäller att visa upp och föra saker att lysa offentligt. Jon-Are Pedersen vill inte bli utsatt!
DEVILS vill inte träffas, eftersom LIGHT WILL ALWAYS EXPOSE och överträffa mörkhet !!

En reaktion på ”Google-Översättning av Enroos varning för Jon-Are Pedersen

  1. Så bra att Jon-Are skriver ✍️ och avslöjar sådana villolärare som dig. Det är dig själv du skriver dvs en mörkrets tjänare . Må du vakna upp och sluta leda andra vilse med din falska förkunnelse.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s