Holy rolling??? Heliga fyllon???

Den Helige Andes jobb är att uppenbara Jesus, att påminna oss om Jesu ord, att leda oss på vägen som är Jesus, att helga oss i Jesus, att ge karaktär som Jesus, att göra samma gärningar som Jesus, fast ÄNNU större eftersom han är hos Fadern. 
Om ”anden” leder dig göra saker som Jesus inte gjort, då blir du bedragen. Om du ligger full på golvet under ”den helige ande” medan en värld går förlorad där ute, då blir du bedragen. 
Den Helige Andes jobb är att utrusta de heliga så att vi kan gå den smala vägen. Den Helige Ande är det sigill vi har fått i vår panna som säger ”Tillhör HERREN”. 
Den Helige Ande är inget ”fyllo”, som ligger på golvet och rullar och har sig, medan det sitter människor i publiken, som kanske är på väg att ta sitt liv, medan det sitter människor i kyrkan som längtar efter sanningen, som törstar och hungrar efter rättfärdighet. 
Han kom för att ge liv och ljus, för att visa på Jesus. Profetians Ande är Jesu vittnesbörd. Den Helige Ande kom över oss för att vi skulle undfå kraft att bli Jesu vittnen, ända till jordens ände. 
Akta er för allt som går emot Jesu karaktär, väsen, vilja och Ord. Om du har fastnat i det här djävulska nätet MÅSTE DU RYMMA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s