Serpent Seed-läran!

Ormens säd-läran faller på sin egen orimlighet.
Den är proof-text från 1 Mos. 3:6, där de menar att det egentligen står i grundtexten att Eva blev \”förförd\”, och då menar de sexuellt förförd. I hebreiskan står det att hon blev \”bedragen\”. De försöker använda sig av Ords. 30:20 som bevis på att frukten ormen gav Eva var något sexuellt. 

Ord 30:20  Sådant är äktenskapsbryterskans sätt: Hon äter och torkar sig om munnen och säger: \”Jag har inte gjort något orätt.\”

Men av 1 Mos. 3:6 ser vi att Adam var tillsammans med Eva när hon blev bedragen.

1 Mos. 3:6  Och kvinnan såg att trädet var gott att äta av och en fröjd för ögat. Trädet var lockande eftersom man fick förstånd av det, och hon tog av frukten och åt. Hon gav också till sin man som var med henne, och han åt.

Enligt denna lära står alltså Adam och tittar på medan ormen har sex med henne. Och efteråt gav Eva frukten till Adam, vilket då enligt denna lära betyder att Eva erbjöd Adam att också ha en sexuell relation med ormen \”Hon gav också till sin man som var med henne, och han åt.\” Och sedan hade Adam en homosexuell relation med ormen.

Om nu att äta frukt betyder en sexuell relation med den som ger frukten, vad betyder det då att Gud gav Adam och Eva frukten från alla andra träd? 

Uja mig. Om de som lär ut denna lära verkligen konsekvent tänkt igenom den, skulle de skämmas.
Denna doktrinen är hädisk och borde avskys och förkastas av alla seriösa kristna!

2 reaktioner på ”Serpent Seed-läran!

  1. Här kommer även ett akut nödrop från Sigfrid BlomqvistJon-Are Pedersen19 januari 2016 · Köttsliga säger: Ge mig bara en chans till. Jag vet att jag klarar det bara jag får tid på mig. Gud förlåt mig, ge mig bara lite tid så fixar jag det.Andliga säger: Jag ger upp. Du får ta över Jesus.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s